Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 KOF serisinin en son oyunu.Max Impact (2006) ile 3d'ye geçmişlerdi tekrar 2 ye dönmüşler ancak harika bir 2d olmuş buyrun trailer. http://www.eurogamer.pt/tv_video.php?playlist_id=18221 Senaryo ile ilgili Hiçbir bilgim yok ama en son Yagami ateşini kaybetmişti Ash'e karşı bakalım ne olacak bi ara bu oyunda olmazsa diye çok tırstım trailerin başında ama en sona koymuşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Arkadaşla uzun süre 94-2003 arasını oynamaktan o kadar alışmışız ki klavyeye, KoF XI çıkınca hayallerimiz kırıldı. Hoş, 2001'den itibarenki sürümleri genel olarak biizm için hayal kırıklığı olmuştu ya neyse. Bu sürümde animasyon işi almış başını gitmiş. Efektler de daha güzel görünüyo görünüş olarak, ama yine de o eski KoF havasını vermiyo bence. Eski KoF'ları seven biri olarak, bu kadar "blurlu" efektlerdense, piksel piksel efektleri tercih ederim. Ayrıca Athena'nın suratını bu hale getirene diyeceklerim var, beri gelsin. O ne abi, çok çok çok saçma olmuş. Hadi kıyafetini uzun zamandır hayal ettiğimiz (LOL!) bi hale getirmişler eyvallah da, suratını da aynı bıraksalardı bari. Herhangi bi şekilde XI ve XII'yi klavye ile oynamanın yolu varsa/olacaksa, mutlaka ama mutlaka oynarım. Yok eğer sadece konsollarda olup gamepadlerle oynanacaksa, pek oynayacağımı sanmıyorum. Zira hala arada açıp KoF 98, 99 veya 2000 oynuyoruz. Hatta kimi zaman 94'ten 2003'e bütün oyunları oynayark "turnuva" bile yapıyoruz arkadaşla. Evet, arcade mantığından uzak ama, klavye rulaz :P Edit: Ha bi de Iori ve beyaz pantalon?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Evet ya Iori'nin tip değişmiş günah resmen.Ama bence bu daha iyi olmuş eski koflarda combo olabilitesi o kadar iyi değildi bu oyuna göre ama burda rahat yapılıyor gibi. Ama bence baya iyi olacak gibi bu oyun, daha çok şey eklemişler bir counter sistemi var.(galiba adam hareket yapınca aynı hareketi yaparak?)Bide animasyon almış başını gitmiş yani öyle böyle değil.Zaten bütün charlar elle çizim. Edik:Bide ben süper için doldurduğumuz o barı göremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Ekranı alttan biraz kırpmışlar sanki. Ayaklar direk ekranın alt kenarına değiyo çünkü. Bi de adamlar durmadan DM veya SDM atıyolar hani, "bi güç var" mutlaka. Belki beta falan uğraştıkları için henüz o sistemi eklememişlerdir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 hangi platformlara cikacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 PS3, Xbox360 ve de işte arcade makineleri sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar