HellHound Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 mantigini cozemedim ben DK'dan mmorpg yapmaya calismanin, biraksalardi huzur icinde uyusaydi franchise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Online bir dungeon keeperı aklım almıyor,güzelliği single playerdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ben imp olurdum bütün yeraltını kazarım oda moda kalmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Bone said: "Star Wars'ın MMORPG'si mi olur, herkes jedi seçer, olmaz öyle şey" diyenlere benzer olarak: "Dungeon Keeper'ın MMORPG'si mi olur, herkes reaper seçer, olmaz öyle şey" diyorum... o zaman wow'da da herkesin tauren seçeceği bi oyun çıkardı ortaya :P RTS'yi MMORPG'ye çeviriyolarsa sınıflar/ırklar dengeli olur, bu yüzden oyun mekanikleri değiştirilir. arcane said: Beasts & Bumpkins bir Dungeon Keeper değildi ama ne oyun ne de mizahi olarak başarısız değildi. Geriye dönüp baktığımda ilginç, keyifli ve oynadığıma değer bir oyun olarak hatırlıyorum ve o zamanlar oynamış çoğu oyuncu için de öyle olduğuna eminim. bi de buna hak vermeden geçemicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar