metalheart Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Vista bilgim çok az. vistalı makineye wow kurdum fakat patch yaparken %98'e geldiginde, şöyle bi hata veriyor log file'a geldiginde de, şöyle yazıyor firewalla ilgili birşeyler var gibi. Ne yapabilirim bu sorunu çözmek icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bende vista kullanıyorum tüm patchleri manual olarak indirdim şuan bir sorun yok =) arkadaşlar blizz downloader konusunda yardımcı olacaktır. demiğ arkadaşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 yok mu yardım edecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kunanbay Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 benim böyle bir hata başıma gelmedi,yardım etmek isterdim ama bence vistada oyun xp ye göre çok daha fazla kasıyor benim 2 gb ram t 7200 gfrorce 8600 gs li laptopta dalaranda vs. 3-5 kare yapıyor bazen hatta geçen kuşken kuşu kapatamadan yere çakıldım öldüm o derece saçmalıklar olabiliyor bence xp de denemen daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 biz min 4 gb ram 1 gb ekran kartı kullanıyoruz sorun olmuyor hiç. sen yenisin galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 evet bende vistada mı daha çok kasıyor xpde mi diye sormuştum zaten, hatta topicin adında bile öyle yazıyor. Bak sen şu işe! hallettim ben sorunu, hadi dağılın bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kunanbay Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 yok wowda yeni değiliz de burada yeniyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kunanbay Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bende 3 gb ram kullanıyordum o zaman güzeldi ama 1 gbını bir arkadaşa verince performansta otomatikman düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 asus m51 va alın tavsiye ederim heryerde 60 fps + alıyorum ne hikmetse ayarlar ortanın çok üstünde ama full degil. *havamıda atarım ve kaçarım* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ne pis adamlarmışsınız be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 metalheart said: ne pis adamlarmışsınız be. keşke sadece pis olsalar http://www.youtube.com/watch?v=kNO9PIUomBY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ahahahaha lost sahnesine bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar