Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tablet Tavsiye Ve Bilgilendirme?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben kendime resim çizmek için bi tablet aparatı alıcam ancak bu konu hakkında hiç bilgim yok fiyatı nedir nasıl alınır böle birşey varmidir gibi,

ben 1-2 yerde tablet gördüm birşeyler yazdım ancak çok kabaca oluyor mesela caramel yaziyorum hiç bir sekilde ayrıntıya giremiyorum yazarken çok kabaca kalemi nerde tutuyorum nerde yazıyı tutuyor hiç bir şekilde resim yapılamaz o gördügüm tablette,

bana resim yapmak için tavsiye edebiliceginiz bir tablet varsa sevinirim ayrıca laptopa usb ile baglanabilen birsey olursa daha güzel olur ayrica bi tablet pc almak zorunda kalmam umarim... 8-)
Mesaj tarihi:
bilgi verebilirmisin biraz bu grafik tablet hakkinda neler yapilabiliir ? mesela photoshop programi ile senkron olabiliyormu photoshop programında çizim yapmak gibi ?

ayrica memnunmusun veya onda yapılan bi çizim örnegini gösterebilirmisiniz zahmet olmassa almayi düsünüyorum ciddi ciddi,,
Mesaj tarihi:
yanlız wacoumun 20 den fazla modeli var bu modeller 50 ytlden baslıyor 4 bin ytlye kadar çıkıyor hangi modeli tavsiye edersiniz ?

ben evde köpek kuş, pokemon vs çizmeyi planlıyorum
Mesaj tarihi:
Lyvanna_Dolores said:

wacom tabletlerin çeşitli modellerini daha önce arkadaşlarımda
deneme fırsatım olmuştu .Gayet rahat Gothic'inde söylediği gibi freehand,paint,photoshop hepsiyle uyumludur. Benim almış olduğum WACOM INTUOS3 SE A4 OVER DTP TABLET PTZ-1230-D bugün hatta az önce elime ulaştı. tam a4 boyutlarında olacağını düşünüyordum ama a4'tan biraz (!) daha büyük çıktı.

Benim için sorun olmaz sonuçta bölümüm gereği avantaj bile sağlar tablet boyutunun büyük olması. Yani ben rahat edeceğimi düşünüyorum.Sana dikkatli olman konusunda tavsiye
edebileceğim tekşey bence başlangıç için a5 gayet yeterli ve de özellikle wacom intious serisinden almanı öneririm. DvD sürücüsü sorun çıkardığından henüz deneyemedim, denedikten sonra buraya 1-2 çizim koyarım.

Dedi.
Mesaj tarihi:
Wacom'dan baska bir sey almamani tavsiye ederim. Eger profesyonel olarak kullanmayacaksan en kucugunu al tabii ki. Yok isim bu diyorsan, biraz paraya kiy. Ben $120'a almistim (ABD fiyati), daha sonra isi cizim olan birisine satmistim ve gayet memnundu.
Mesaj tarihi:
siteye baktımda hiç birini satmıyorlar olanlarda evlere şenlik.

Eğer paranız varsa benim önerim UC-LOGIC LAPAZZ PF8060 . Photoshop magazinde okumuştum cok beyenmişler 200rps raporlama hızı varmış,çizimde geri kalmıyormuş. Fiyatıda 300ytl ama alıcak kadar param yok olsada vermem zaten şu aşamada.
Mesaj tarihi:
benim 300 ytl gibi bi bütçem var en fazla 350 evde anime karakteri fln çizmeyi düsünüyorum ole melek cart curt güzel seyler iste karalama ne tavsiye edersiniz tam olarak marka model olarak solerseniz hemen gidip alacagım :F
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:
Daesu cizime yeni baslayanlar/butcesi kisitli olanlar wacom a bayilmasin, uc-logic takilsinlar buyurmustu zamaninda. Hala da oyle dusunuyordu en son.

UC-logic sahibiyim, ben de böyle düşünüyorum. 350 YTL civarına A4 almıştım ancak aynı tablet aynı yerde şu an 500+ böyle bir sorun var malesef.
Mesaj tarihi:
a4 bazen yorucu olabiliyor, a5 uzerine cok bir avantajini gormedim, para biriktiriyorum cintiq alicam onu alinca asil onun yorumunu yapicam, hava atcem.
Mesaj tarihi:
hala kesin bir cevap alamadım ;(

simdi tekrar edeyim. Anime Karakteri FLn Çizmek İçin Alıcam.
Karakterler Çizicem Karalama Yapıcam İste. Derslerde Boş Deftere karaladıgımız şeyleri tablette yapmak istiyorum. Ne Tavsiye edersiniz 350-400 ytl arasi sermayem var
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.hepsiburada.com/liste/wacom-bamboo-pen-ctl-470k-en-english-grafik-tablet/productDetails.aspx?productId=bd300945&categoryId=217&SKU=BD300945

http://www.hepsiburada.com/liste/wacom-bamboo-cth-470s-en-fun-pt-english-small-grafik-tablet/productDetails.aspx?productId=bd300045&categoryId=217&SKU=BD300045

bu ikisinin farkı nedir?

bilen biri açıklayabilirse sevinirim.

birinde touch özelligi varmış.

touch özelligi için 100 tl fazla vermeye değer mi peki?
  • Yeni Oluştur...