Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Tüm Hristiyan Dünyasının Paskalyasını(Surp Zadik) kutlarım[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Biz müslümaniz ama biz de seninkini kutlariz. (Sj de oldugumuz için istifade edebiliyoruz)[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paticik'e takılan Hristiyan olduğunu bilmiyordum..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® [Bu mesaj theKingpin tarafından 20 April 2003 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Şahsen ben hristiyan falan deilim ama okulum hıristiyan okulu ( fransız ) olduğu için bu hafta tamamen tatil OLAHEYY !! Tüm hristiyan cemiyetinin hayatı uzun ,ilişkileri güzel, paskalya bayramı mukaddes-i mubarek olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Bende fransız okulundayım rulaz bir olay :P Başka neler var Khir? (:[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Tüm Hristiyanların paskalyası kutlu olsun. İyi oldu bunu yazman, hristiyan arkadaşlar bayramlarda falan tebrik ediyorlar ama ben o kadar takip edemediğim için atlıyorum ayıp oluyor. Saatte geç oldu ama bi aramak lazım şimdi[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 tobe tobe, taş yağacak paticiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 olaya bak yaa :) butun hristiyanlara muslumanlik cagrisi yapiyorum burdan :)...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 imana gelin :hrr: ehahehha :tebrikz:[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 bu iman da ne gözde mekanmış herkez gidiyo :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 said: Aegean, 20 April 2003 23:46 tarihinde demiş ki: bu iman da ne gözde mekanmış herkez gidiyo :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) AZMAHAAUHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 ewet bedawa tesbih falan weriolar burda :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 içki ne var? su? soda? :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar