Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Yeni nesil usb bellek furyasından bir ürün inceledim http://www.saitoglu.com/corsair-vayoger-mini-8gb-usb-bellek-incelemesi Ürünü hepsiburadadan 4 gün önce 43 ytle satın almıştım fakat şimdi epey zam gelmiş. Nedendir bilmiyorum ama alacak olanlar acele etmesin tekrar bir indirim söz konusu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 aaa kucucukmus bu, ben de hep resmini gorunce essek kadar bisey zannediyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Bu konuda sony'nin tırnak kadar belleklerini tek geçerim. O kadar küçüklerki cüzdanımın sim kart koymak için yaptıkları minicik cebinde (evet sim kart kadar) taşıyordum. Sadece sony shop'larda satılıyordu bir ara. Şimdi yayıldımı bilmiyorum ama görmedim başka yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 micro sd-card olabilir o qui. ben yeni gördüm 1 hafta önce. gerçi hala inanmıyorum; koca diskete 1.44 mb sığarkene ona nasıl oluyorda 2gb sığıyor. bir pislik var sanki. http://helenngu.blogspot.com/2007/11/mini-micro-whats-next-nano-sd.html ürün güzel ama tanıtım sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyor. daha çok soruya cevap verebilir; vista'da hızlı boot eden olayda kullanılıyor mu? üzerine linux kurulduğunda performansı nasıl? sonra nebleyim üzerinden film izlenebiliyo mu? üreticisi ne kadar ömür biçiyor? ayrıca kalite testi yerine hız testi denilebilir. rahan ukalalık servisi gururla takdim etti. site ve sunum güzel yazılar da yavaş yavaş düzeleceğ gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Memory Stick M2 olmalı Qui nin dediği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Hatırladım. Micro Vault Tiny Normal micro vault küçük zaten de, bu tiny olanlar bi acayip. Tırnak kadar. 8gb'a kadar çıkıyormuş ama ben TR'de 4 gördüm en fazla. Keep away from children. If swallowed, promptly see a doctor. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 8 Gb usb 35-55 ytl, 4 Gb ram çüşş, bu olay danışıklı döğüş oldu resmen yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 16 ve 32 GB micro SD HC var ya. ama türkiyede göremedim bi türlü. en fazla 8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bende de 8 lik sandisk cruzer var. kiz tavlanir o derece karizma.. 8800 in yanina cikartip koymak lazim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar