calimero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 selamlar. bayram tatilinde biraz DnD takılalım diyoruz buradaki arkadaşlarla da işte kitaplar vs ler yok bizde. yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır acep? (daha fazla bişi diyemiyorum. anlayın artık:))
ruin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Tam olarak nasıl bir yardım istiyosun.kitap falan mı?
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 kitap ver zar ver rörör dedi bence o degil de son 3 gündür buraya çok post atıldı bölümün traffic limiti doldu bi yıllık
ruin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ya benim hiç böyle forumlara yazma alışkanlığım yok aslında nerden esti bilmiyorum sadece kitap aramak için gelmiştim buldum onuda :) bu arada sen oynuyomusun DnD bu aralar
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Netten bir zar programı çekin. (sebil gibi var 4-5 mblik freeware programlar, hatta c bilen bir arkadaşınız varsa totalde 10dk falan sürmüyor yazmak) DnD 3.5e Player's Handbook ve Monster Manual indirin. (tabii eğer kurallara sadık kalmak istiyoruz, herşeye kitaptan bakacağız, herşeyin hit dice'ını save'ini ayarlayacağız derseniz) Sonra bir kurban seçip dm yapın, kitapları okusun öğrensin herşeyi. Geri kalanlarınız da hangi class'ı seçmek istiyorsanız detaylıca öğrenin herşeyini ve character sheetinizi hazırlayın. Tamamdır. Eğer kısa süreli oynayacaksanız işin biraz daha renkli olması açısından 6lvl falan başlayabilirsiniz oyuna. En azından fireball var :P Troll notu: Ben bölüme post atmadım bölüm çökmesin diye, 6 aylık mesaj kotasını dolduracağız yoksa.
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bu arada dönerse ben de oynıyabilir/oynatabilirim istanbul içi filan
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Abi sakın şu başlangıç setlerinden almayın (geniş bir kutu, zar mini hikaye filan oluyor ya). Resmen oyundan soğuyorsunuz. Başlangıç için players handbook iyidir.
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ehaha onlardan almıştık biz 5 yıl önce bi arkadasın beleş dnr kuponu var diye o kadar saçmaydı ki anlatamam
Öne çıkan mesajlar