Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nazar değdi

kingpin

Öne çıkan mesajlar

5-6 gün önce kulağında orta düzeyde kanamalar farkettim kabuk falan tutmuştu, oynarken oldu diye pek düşmedim üzerine daha sonra bu kabuklar kızarıklar fazlalaştı veterinere götürdüm uyuz teşhisi koydular gerçi onu da tam koyamadılar önce kulaktaki pislikleri temizlediler sonra bi sıvı koydular dışarı pislikleri akıtsın diye akabinde merhem sürdüler malum bayram tatili diye memlekete gidecem 1 hafta sonra tekrar getirin o sırada bu merhemi sabah akşam sürün dediler. Kulak yolu açılınca bakıcaz falan dediler de uyuz teşhisi nasıl koyamıyorsunuz bariz uyuz gibi hayvan kaşınıp duruyor sürekli falan. Sanırım bu işi Ankara'da en iyi yapan yer VTM. Derisinin belli başlı bölgelerinde de kabuklaşmalar var hafif. Uyuz iğnesi de yapıldı. Yazık acıyor kıvranıyor sürerken yakıyor heralde ya da benim fallik çok nazlı :P ancak kafama takılan şey böyle merhem ile geçecek bişeye benzemiyor ya neyse bilenler bir yorumlarını paylaşsınlar lütfen, bir kaç foto da çektim :(

18 Aralıkta 2 aşı daha olacak sonra bütün temel aşıları bitmiş olacak. 4 aylık kendisi şu an iştahında bi problem yok eşşek gibi yiyiyor gerçi pug bu öyle şeyler beklememek lazım :P Karma, kuduz, gençlik gibi baba aşıları zaten bitti de ben bu zavallıyı hiç dışarı çıkarmadım nasıl uyuz kapar ya? Bir de bana geçme ihtimali var mıdır? merhem tedavisi cevap verir mi ?

ps: ne çok soru sordum be, heyecanlıyım kusura bakmayın dfd.

kulak içi:

kalça kısmında:

kuyruk:

Sosyal ağlarda paylaş

abov geçmiş ola.

kingpin said:
...kulaktaki pislikleri temizlediler sonra bi sıvı koydular dışarı pislikleri akıtsın diye akabinde merhem sürdüler malum bayram tatili diye memlekete gidecem 1 hafta sonra tekrar getirin o sırada bu merhemi sabah akşam sürün dediler. Kulak yolu açılınca bakıcaz falan dediler de uyuz teşhisi nasıl koyamıyorsunuz bariz uyuz gibi hayvan kaşınıp duruyor sürekli falan. Sanırım bu işi Ankara'da en iyi yapan yer VTM. Derisinin belli başlı bölgelerinde de kabuklaşmalar var hafif. Uyuz iğnesi de yapıldı. Yazık acıyor kıvranıyor sürerken yakıyor heralde ...

şurası da öss soruları gibi olmuş. paragrafın akışını öküz gibi bozan cümle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...