angryman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bu uo nun 3d versiyonun server i için ayrı bir sphere benzeri bir program lazım mı? yoksa sphere kendi kendine olayı çözermi[signature][hline]Love is nothing without fucking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Sphere1 3d 'yi destekliyor mu bilmiyorum denemedim hiç ama runuo destekliyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angryman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 peki bu sphere.099 versiyonun da ne gibi bir değişiklik var ben şimdi indirdimde??[signature][hline]Love is nothing without fucking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Sphere 99x Versiyonları Aos Destekliyor.. Yani Aos Daki 3D Yaratıklar Cıkabiliyor.. Ama Sadece Yaratıklar Başka Bir Özelliği Okadar Yok TamTersine Buglı bir Version..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angryman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ben şimdi yeni bir şey indirdim sphereserver in böyle setup gibi bir şeyi haerşeiy hazır gibi sitesinden indirdim orjinal o nasıl bir şey çözemedim..?[signature][hline]Love is nothing without fucking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Axis Diosun Galiba? Axis Oyunda Gm Admin ve Ownerlara Kolaylık Sağlayan Bir Program BU Programla Spawn Koyabilir Oyunda Npc/Item Cıkartabilir Script Yazabilir Renklere Bakabilir Ev ve Benzeri Şeyler Inşaa Etmeye Yarar.. Axiside C:/Sphere In İcine Install Etmelisin..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar