Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Windows xp prof. service pack 3 kurulu notebookumda ancak rami 3gb görüyor içinde 4 olmasına rağmen bende mi sorun var xpnin sınırı mı buydu ? Ayırca core duo 2.0 4gb ram olan alete xp kurmamla vista kurmam arasında pek performans farkı olur mu vista mı kullansam , freedos olarak almıştım zamanında aleti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 3,5 görüyo ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 xp den kaynaklanan bir durum o 3GB gorebilir. Bildigim kadariyla da 4GB gosterebilmen icin 64bit isletim sistemi yuklemen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 XP'den kaynaklı demeyelim de kafa karışmasın. İşletim sisteminin 32-bit olmasından kaynaklı. 64-bit kullanırsan sorunun çözülür. XP, Vista, Linux vs farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 sp3 ile oluyor o xp 64 yüklersende 4gb kdar görüyormuş ama ben denemedim. Vistaya uygun makinen olup olmadığını görmek içinde buraya bir göz atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 xp sp3 32 bit kullanıyorum 4gb rami 3.25gb olarak görüyor 64bit yüklersen 4 görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Random oluyor hardware'e gore tamamen ne kadar gosterdigi, 2.90 kusur ile 3.5 arasinda gosteriyor hep genellikle, PAE switch gibi geyikler vardi boot.ini dosyasinda degisiklik yaparak, da stabiliteyi bozuyor diyorlardi, en temizi 64-bit'e gecmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 MADBOY said: Random oluyor hardware'e gore tamamen ne kadar gosterdigi, Random olmuyor aslinda tam olarak. http://forum.paticik.com/read.php?6,3698791,3699139#msg-3699139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar