roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Radyokafa nın' Thom'unun solo albümü varmış yav. Bana da bir arkadaş söyledi, çektim direkt. Değişik bir albüm olmuş. Öneririm. Böyle daha çok elektronik altyapılı şarkılar var. Radiohead tarzına pek benzemiyor gibi geldi bana o yönden. Özellikle The Clock'u tavsiye ederim.
Kickapoo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Çok başarılı bi albüm bence.Albümdeki şarkıların zamanında Radiohead için Thom Yorke'un besteleyip sonradan beğenmediği kenara attığı şarkılar olduğunu okumuştum biyerlerden.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 tellos said: yıl oldu ya konusuda var Aramaya inandım fakat bulamadım. The Eraser diye aratınca çıkmıyo. Evet öyle diyorlar, radyohead dan artık şarkıları vermişler diyorlar ama, olabilir tabii.
Anorexic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 spitting feathers vardır birde.. o da güzeldir.
irin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 harrowdown hill öss döneminde beni yedi,bitirdi...album bayaca guzel
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bu adam musliman olsun adinida "yamuk surat" yapsin
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Cuce said: bu adam musliman olsun adinida "yamuk surat" yapsin Daha çok kızılderili oldu o adam ya. Bu arada çok güzel albümdür ama harbiden 1 sene oldu. Ancak albümden favorim Black Swan diyebilirim.
Öne çıkan mesajlar