roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Radyokafa nın' Thom'unun solo albümü varmış yav. Bana da bir arkadaş söyledi, çektim direkt. Değişik bir albüm olmuş. Öneririm. Böyle daha çok elektronik altyapılı şarkılar var. Radiohead tarzına pek benzemiyor gibi geldi bana o yönden. Özellikle The Clock'u tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 yıl oldu ya konusuda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Çok başarılı bi albüm bence.Albümdeki şarkıların zamanında Radiohead için Thom Yorke'un besteleyip sonradan beğenmediği kenara attığı şarkılar olduğunu okumuştum biyerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 tellos said: yıl oldu ya konusuda var Aramaya inandım fakat bulamadım. The Eraser diye aratınca çıkmıyo. Evet öyle diyorlar, radyohead dan artık şarkıları vermişler diyorlar ama, olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 spitting feathers vardır birde.. o da güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 harrowdown hill öss döneminde beni yedi,bitirdi...album bayaca guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bu adam musliman olsun adinida "yamuk surat" yapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Bu adam ne yapsa güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Cuce said: bu adam musliman olsun adinida "yamuk surat" yapsin Daha çok kızılderili oldu o adam ya. Bu arada çok güzel albümdür ama harbiden 1 sene oldu. Ancak albümden favorim Black Swan diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 albüm 2006 temmuzda çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar