BonePART Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 bunun icin sticky yok ama macro yazabilen arkadaslar aceba biri benim icin uzerimde water shield yoksa water shield at varsa lightning bolt cast et gibi bi macro yapabilir mi bolece grindim kolaylassin baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 bende benzer bir macro arıyorum, ama "if" li macrolar kalktı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 castsequence macroları var. oyuna girdiğimde yazıcam bi tane bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 şunu kullanabilirsin: #showtooltip Lightning Bolt /castsequence [target=player] reset=12/combat Water Shield, Lightning Bolt, Lightning Bolt, Lightning Bolt, Lightning Bolt "#showtooltip" yerine "#show" yazarsan, hotbardaki kısayolda sadece #show'dan sonra yazdığın şey görünür, mesela Lightning Bolt. "reset="in yanındaki sayı macronun resetlenme süresinin saniye cinsinden değeri. shamandan anlamıyorum, water shiledın fade olma süresine göre (yamulmuyosam 3 vuruş, ortalama 8-12 saniye vs. bir mob) ayarlarsın onu. şu an için 151 karakter macro. reset süresini 30 falan yapıp, water shield x1, lightning boltx3 şeklinde bir copy paste daha yapabilirsin yanına. #show Lightning Bolt macro /castsequence [target=player] reset=27/combat Water Shield, Lightning Bolt, Lightning Bolt, Lightning Bolt, Lightning Bolt, Water Shield, Lightning Bolt, Lightning Bolt, Lightning Bolt, Lightning Bolt bu da 228 karakter. macroda yazımında hata varsa yada macroyu kendince daha da geliştirirsen bilgilendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar