Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Merhabalar.. Ben kendi serverim icin baglanti programi yaptim ama Bu baglanti paketinin icinde login.cfg olmasina ragmen server yok yazisi cikior karsima nasil duzeltirim ?[signature][hline]Ne Demiş Laz ZiYa:Vuran Kacar,Vurduran Gelir. CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Valla kimsenin görmeden birşey söyleyebilceğini sanmiyorum. Login conf a ipi yanliş yazmiş olabilirsin. Hex le clienti bozmuş olabilirsin. Yapdığın bağlantı paketindeki dosyalari uo nun içine atmamiş olabilirsin. Kullandığın client editlenmiş bir client olabilir. login.cfg yapdiğini sanip login.cfg.txt yapmiş olabilirsin. Benim aklima gelenler bunlar ama görmeden kesin birşey söyleyemem.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 hö? nası yani? connector yazdın ama serverına baglanamıyosun? spheresvr.exe'ye çift tıkladığına emin misin? :)[signature][hline]SouLForGeD, 26 Nisan 2004 12:23 tarihinde demiş ki: I rule! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 İşin Zor tarafıda ora zaten Bende yazdım ama Bağlanmıyo :-P[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 HHD Hex Editörden ayarlasana ip ve portu... Ne gerek var logine mogine , sırf senin serverına girebilirler senin clientinden böylece...[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 İlla Ip lazim icine login.cfgde koyum olmuor[signature][hline]Ne Demiş Laz ZiYa:Vuran Kacar,Vurduran Gelir. CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Sen benim dediklerimi kontrol etdinmi? Bak halen olmuyorsa atin şunu nete benbi çekip bakayim görünce anlarim nedenini. Yada kasmayin yapayim size bi connectör?[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 RA msn vereyim oldumj 2 gundur yaparsan cok sevinirim. [email protected][signature][hline]Ne Demiş Laz ZiYa:Vuran Kacar,Vurduran Gelir. CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Gelelim bakalım..[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 UO klasörünün içinde değildir login.cfg .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar