Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Zaten kampanyalarda öyle o. 2yıl mecburi olarak sadece Smile kullanman gerekiyor. Standart tarifeler TTnetle aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Masquerade said: Lopeth said: biri olanı diyorsan nerdeyse 2 ay olacak para bile çekmediler fdfdss sözleşme falan var mı biri'de ? 49 lira veriyorum 1 mbite zaten. 4 lira az verip 4 kat hızlı bağlantı varken saçma geliyor. xD sözleşme var ama 2 yıl felan taahhüt yok. İstediğin kadar kullan kapattır. modemde veriyolar beleş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Lopeth ben baktım standart tarife aynı. Aboneliğin 24 aydan önce sonlandırılması durumunda kampanya dahilinde ücretsiz/indirimli verilen promosyonların/indirimlerin ücretleri aboneden tahsil edilecektir dediğin kampayalıdada bu var. işte kanıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 biri'de taahhüt yok ama öyle bir kampanya da yok sanki.. smile'ın kampanyası süpermiş,tt ile 2 yıllık sözleşme imzalayan benim salak ev arkadaşıma kafa yolluyorum bir adet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ehueueh tufaya gelmeyin diye söyleyip duruyodum zamanında. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Efrasiyab said: Lopeth ben baktım standart tarife aynı. Aboneliğin 24 aydan önce sonlandırılması durumunda kampanya dahilinde ücretsiz/indirimli verilen promosyonların/indirimlerin ücretleri aboneden tahsil edilecektir dediğin kampayalıdada bu var. işte kanıtı Ben biri adsl hakkinda dedim onu =) http://www.biri.com.tr/BiriAdsl.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 bu tip kampanyalarda yanılmıyorsam belli bir aya kadar düşük ücret. edik. 5 aymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ama istediğin an çıkabiliyorsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar