Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Zaten kampanyalarda öyle o. 2yıl mecburi olarak sadece Smile kullanman gerekiyor. Standart tarifeler TTnetle aynı.
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Masquerade said: Lopeth said: biri olanı diyorsan nerdeyse 2 ay olacak para bile çekmediler fdfdss sözleşme falan var mı biri'de ? 49 lira veriyorum 1 mbite zaten. 4 lira az verip 4 kat hızlı bağlantı varken saçma geliyor. xD sözleşme var ama 2 yıl felan taahhüt yok. İstediğin kadar kullan kapattır. modemde veriyolar beleş!
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Lopeth ben baktım standart tarife aynı. Aboneliğin 24 aydan önce sonlandırılması durumunda kampanya dahilinde ücretsiz/indirimli verilen promosyonların/indirimlerin ücretleri aboneden tahsil edilecektir dediğin kampayalıdada bu var. işte kanıtı
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 biri'de taahhüt yok ama öyle bir kampanya da yok sanki.. smile'ın kampanyası süpermiş,tt ile 2 yıllık sözleşme imzalayan benim salak ev arkadaşıma kafa yolluyorum bir adet.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ehueueh tufaya gelmeyin diye söyleyip duruyodum zamanında. :P
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Efrasiyab said: Lopeth ben baktım standart tarife aynı. Aboneliğin 24 aydan önce sonlandırılması durumunda kampanya dahilinde ücretsiz/indirimli verilen promosyonların/indirimlerin ücretleri aboneden tahsil edilecektir dediğin kampayalıdada bu var. işte kanıtı Ben biri adsl hakkinda dedim onu =) http://www.biri.com.tr/BiriAdsl.html
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 bu tip kampanyalarda yanılmıyorsam belli bir aya kadar düşük ücret. edik. 5 aymış
Öne çıkan mesajlar