0ne Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Aynı yerel ağdalar falan mı, nedir? Reklam kokuyo biraz. Ve evet kıskandım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Neyin reklamını yapıcam allasen.Ben burda 340MB lık prison break'i 1saat 12 dakikada indiriyorum adam "680mb in 34 saniye" diyor. ABD yada Japonya'nın süper bilgisayarlarından birinde çekilmediyse bu video,gerçekten bu derece internet bağlantısı olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Şakadır şaka öyle olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aip86 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 istanbulun bazı yerlerınde fiberoptik sistem kuruldugunu biliyorm.. daha pek yaygın deil fakat 100mb/sn ile dl yapabiliyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Sana "reklamını yapıyosun" demedim ki zaten. Reklam kokan şey videonun kendisi. Adamlar sitelerinde yayınlamış videonun linkini zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar