Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iriver t60 2 yada 4gb bulamıcam gibi, benzeri mp3player?


Drall

Öne çıkan mesajlar

Drall said:
iriver t60 2 yada 4gb arıyorum uygun fiyata. gittigidiyordan adamı aramıştım 140 milyon demişti bana, 140 milyonu denkleştirdim, ertesi gün aradım tekrar, gittigidiyora koydum onu dedi. baktım 165 milyona koymuş. içimden küfür ettim, dışımdan bu parayı denkleştiremedim dedim. iki gün sonra satıldı zaten ürün. bidaha getirtirseniz haber verebilirseniz sevinirim dedim. o getirtene kadar buradan satan bulursam alırım. amerikadan tanıdığı gelecek olanlara karşı aşk beslerim hatta(amerikada alet 55-60$ falan, burda 1gbyi 120ye satıyolar, 2yi de 160a sattılar işte)
(pazar alanında arayıpta bulamadıklarınız konusunda attığım mesaj. hatta buna ek yapiyim, gittigidiyordaki bu kullanıcıya mesaj attım(altunok74müydü neydi) t60 2 ve 4 gblıklar üretimden kalkmış 1gb getirtiyorum dedi. ben de 1gb hiç istemiyorum şahsen yetmezmiş gibi geliyo. bitane hemalhemsat.com da buldum 175e satan, ama biriktirsem bile o parayı satan adamın çok olumsuz yorumu var güvenemedim.)


yani sonuç olarak, olurda t60 2 yada 4gb bulamazsam, butarz böyle müzik dinlemek için, pahası en en fazla 200 milyon olan, *ses kalitesi güzel* mp3 çalar tavsiyesi olan varmı? böyle vidyo falan oynatcak kadar büyük olmasın ama, öyle büyük fazla hoşuma gitmiyo benim. küçük olsun, radyo olsun yada olmasın farketmez, ekranı olsun, istediğim şarkıya gelmem kolay olsun falan filan.

teşekkürler şimdiden tavsiyeleriniz için.


t60 2 yada 4gb bulabilseydim iyiydi ya =/


edit: iriver volcano nasıl sizce acaba?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iriver t7(volcano/stix) 4 GB:185 YTL, 2 GB:170 YTL'ye getirtiyormuş altunok74. irivert60lar üretimden kalkmış sadece 1gblık varmış elinde oyüzden onu almak istemiyorum

volcano nun şarjı 10 saat kadar gidiyormuş. sizce yeterli mi bu süre? 10 saat şarj yeter sanırım ya demi? akşam istediğim zaman şarj edebilirim pc elimin altında sonuçta. peki sizce 185ytl'ye bu aleti almaya değermi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yakın zaman içinde amerikaya gidip gelecek olan yada amerikadan gelecek olan varmı? 4 gb amerikada 79 dolar burda 185 milyona satıyo altunok74 nickli kullanıcı, 2lik 59 dolar burda 170. amerikadan gelcek olan falan varsa bi pm çok güzel olur


hatta ebay'de bi adam 57 dolara 4gblığı satıyo türkiyeye shipping 35 dolar. yaklaşık 100 dolara geliyo yani toplamda, bu da türkiyedeki adamın satmaya çalıştığından daha ucuz sanırsam. dolar kaç yetale?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...