ardelen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 olm sizin nefretiniz kime anlamadım ki, her yeni üye balonlu, herkes fikir belirtmekte özgür, beyenmeyince liboş, devam edince şşş. bir sizin pusulanız kuzeyi gösteriyor, bütün her bilginin en temizi size ihsan oluyor. eller havada ben sizdenim demeyen adam kör, tepki vermekten aciz. peynirle laf gemisi yürümezmiş. retorik bitti ulan. kepengi boynuna inesiceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 seni bu postlar oyalar, aldırma balon aldırma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 InneR_ChaoS said: Nessarien said: InneR_ChaoS said: allah yok Babayı yok, ben şahidim. Hatta arada bir whisperlar alıyorum not etmeye bile başladım bakarsın ilerde lazım olur. muhammed'e de oluyomus bunlar uzun yillar once Ee desene ben bunları düzenli olarak yazıya dökersem... ...oh wait! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 InneR_ChaoS said: allah yok http://forum.paticik.com/read.php?18,2185413,3740194,page=12#msg-3644376 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar