Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Yeni bir fake'imiz var sanırsam trolleme konusunda başarılı hareketlerini gözlemledim.. ve bu kişi!!!! zokarto hayırlı uğurlu olsun vatana millete patiye!
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 zokarto said: kedidir kedi... doğru diyon lem
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Netcafe said: zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman hadi piramit yapıyoz
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Jadelith said: Netcafe said: zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman hadi piramit yapıyoz ne piramidi?
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Overseer said: Jadelith said: Netcafe said: zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman hadi piramit yapıyoz ne piramidi? garip.
viole Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Drakkahn said: Overseer said: Jadelith said: Netcafe said: zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman hadi piramit yapıyoz ne piramidi? garip. yapmayın olm kötü duruyo.
ocakbaþý Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 viole said: Drakkahn said: Overseer said: Jadelith said: Netcafe said: zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman hadi piramit yapıyoz ne piramidi? garip. yapmayın olm kötü duruyo. bu ne abi merdiven gibi
ocakbaþý Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ocakbaşı said: viole said: Drakkahn said: Overseer said: Jadelith said: Netcafe said: zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman hadi piramit yapıyoz ne piramidi? garip. yapmayın olm kötü duruyo. bu ne abi merdiven gibi hayı hayır piramit
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ocakbaşı said: ocakbaşı said: viole said: Drakkahn said: Overseer said: Jadelith said: Netcafe said: zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman hadi piramit yapıyoz ne piramidi? garip. yapmayın olm kötü duruyo. bu ne abi merdiven gibi hayı hayır piramit merdiven mi piramit mi?
viole Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Overseer said: ocakbaşı said: ocakbaşı said: viole said: Drakkahn said: Overseer said: Jadelith said: Netcafe said: zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman hadi piramit yapıyoz ne piramidi? garip. yapmayın olm kötü duruyo. bu ne abi merdiven gibi hayı hayır piramit merdiven mi piramit mi? böylece mısır pramitlerinin nasıl yapıldıgınıda öğrenmiş oluyoruz. demekki sürekli alıntı yapmışlar he mısırlılar dfdsohoa
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 viole said: Overseer said: ocakbaşı said: ocakbaşı said: viole said: Drakkahn said: Overseer said: Jadelith said: Netcafe said: zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman hadi piramit yapıyoz ne piramidi? garip. yapmayın olm kötü duruyo. bu ne abi merdiven gibi hayı hayır piramit merdiven mi piramit mi? böylece mısır pramitlerinin nasıl yapıldıgınıda öğrenmiş oluyoruz. demekki sürekli alıntı yapmışlar he mısırlılar dfdsohoa ne kadar trolleme merakı olan insanlarız lem dimi?
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Netcafe said: viole said: Overseer said: ocakbaşı said: ocakbaşı said: viole said: Drakkahn said: Overseer said: Jadelith said: Netcafe said: zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman hadi piramit yapıyoz ne piramidi? garip. yapmayın olm kötü duruyo. bu ne abi merdiven gibi hayı hayır piramit merdiven mi piramit mi? böylece mısır pramitlerinin nasıl yapıldıgınıda öğrenmiş oluyoruz. demekki sürekli alıntı yapmışlar he mısırlılar dfdsohoa ne kadar trolleme merakı olan insanlarız lem dimi? askere gidiyom gram bi tarafımda değil mehez
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Overseer said: Netcafe said: viole said: Overseer said: ocakbaşı said: ocakbaşı said: viole said: Drakkahn said: Overseer said: Jadelith said: Netcafe said: zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman hadi piramit yapıyoz ne piramidi? garip. yapmayın olm kötü duruyo. bu ne abi merdiven gibi hayı hayır piramit merdiven mi piramit mi? böylece mısır pramitlerinin nasıl yapıldıgınıda öğrenmiş oluyoruz. demekki sürekli alıntı yapmışlar he mısırlılar dfdsohoa ne kadar trolleme merakı olan insanlarız lem dimi? askere gidiyom gram bi tarafımda değil mehez yer bellimi lem?
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Netcafe said: Overseer said: Netcafe said: viole said: Overseer said: ocakbaşı said: ocakbaşı said: viole said: Drakkahn said: Overseer said: Jadelith said: Netcafe said: zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman hadi piramit yapıyoz ne piramidi? garip. yapmayın olm kötü duruyo. bu ne abi merdiven gibi hayı hayır piramit merdiven mi piramit mi? böylece mısır pramitlerinin nasıl yapıldıgınıda öğrenmiş oluyoruz. demekki sürekli alıntı yapmışlar he mısırlılar dfdsohoa ne kadar trolleme merakı olan insanlarız lem dimi? askere gidiyom gram bi tarafımda değil mehez yer bellimi lem? yok daha mayısta be heyecan yaptım ben şimdiden
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Son piramit denemesinde banlar havada uçuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam, aman tikkat.
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 kusura bakmayın da salak mısınız abi? yasak değil mi bu piramit?
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 FromTheHell said: Eralp said: Overseer said: Netcafe said: Overseer said: Netcafe said: viole said: Overseer said: ocakbaşı said: ocakbaşı said: viole said: Drakkahn said: Overseer said: Jadelith said: Netcafe said: zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman hadi piramit yapıyoz ne piramidi? garip. yapmayın olm kötü duruyo. bu ne abi merdiven gibi hayı hayır piramit merdiven mi piramit mi? böylece mısır pramitlerinin nasıl yapıldıgınıda öğrenmiş oluyoruz. demekki sürekli alıntı yapmışlar he mısırlılar dfdsohoa ne kadar trolleme merakı olan insanlarız lem dimi? askere gidiyom gram bi tarafımda değil mehez yer bellimi lem? yok daha mayısta be heyecan yaptım ben şimdiden Son piramit denemesinde banlar havada uçuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam, aman tikkat.kusura bakmayın da salak mısınız abi? yasak değil mi bu piramit? olur öyle arada
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Overseer said: FromTheHell said: Eralp said: Overseer said: Netcafe said: Overseer said: Netcafe said: viole said: Overseer said: ocakbaşı said: ocakbaşı said: viole said: Drakkahn said: Overseer said: Jadelith said: Netcafe said: zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman hadi piramit yapıyoz ne piramidi? garip. yapmayın olm kötü duruyo. bu ne abi merdiven gibi hayı hayır piramit merdiven mi piramit mi? böylece mısır pramitlerinin nasıl yapıldıgınıda öğrenmiş oluyoruz. demekki sürekli alıntı yapmışlar he mısırlılar dfdsohoa ne kadar trolleme merakı olan insanlarız lem dimi? askere gidiyom gram bi tarafımda değil mehez yer bellimi lem? yok daha mayısta be heyecan yaptım ben şimdiden Son piramit denemesinde banlar havada uçuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam, aman tikkat.kusura bakmayın da salak mısınız abi? yasak değil mi bu piramit? olur öyle arada FROM THE HELL SALAK DEMİŞ BANLAYIN! :O
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Netcafe said: Overseer said: FromTheHell said: Eralp said: Overseer said: Netcafe said: Overseer said: Netcafe said: viole said: Overseer said: ocakbaşı said: ocakbaşı said: viole said: Drakkahn said: Overseer said: Jadelith said: Netcafe said: zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman hadi piramit yapıyoz ne piramidi? garip. yapmayın olm kötü duruyo. bu ne abi merdiven gibi hayı hayır piramit merdiven mi piramit mi? böylece mısır pramitlerinin nasıl yapıldıgınıda öğrenmiş oluyoruz. demekki sürekli alıntı yapmışlar he mısırlılar dfdsohoa ne kadar trolleme merakı olan insanlarız lem dimi? askere gidiyom gram bi tarafımda değil mehez yer bellimi lem? yok daha mayısta be heyecan yaptım ben şimdiden Son piramit denemesinde banlar havada uçuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam, aman tikkat.kusura bakmayın da salak mısınız abi? yasak değil mi bu piramit? olur öyle arada FROM THE HELL SALAK DEMİŞ BANLAYIN! :O NEY NEY?!
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Overseer said: Netcafe said: Overseer said: FromTheHell said: Eralp said: Overseer said: Netcafe said: Overseer said: Netcafe said: viole said: Overseer said: ocakbaşı said: ocakbaşı said: viole said: Drakkahn said: Overseer said: Jadelith said: Netcafe said: zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman hadi piramit yapıyoz ne piramidi? garip. yapmayın olm kötü duruyo. bu ne abi merdiven gibi hayı hayır piramit merdiven mi piramit mi? böylece mısır pramitlerinin nasıl yapıldıgınıda öğrenmiş oluyoruz. demekki sürekli alıntı yapmışlar he mısırlılar dfdsohoa ne kadar trolleme merakı olan insanlarız lem dimi? askere gidiyom gram bi tarafımda değil mehez yer bellimi lem? yok daha mayısta be heyecan yaptım ben şimdiden Son piramit denemesinde banlar havada uçuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam, aman tikkat.kusura bakmayın da salak mısınız abi? yasak değil mi bu piramit? olur öyle arada FROM THE HELL SALAK DEMİŞ BANLAYIN! :O NEY NEY?! sen değil be fromthehell salakmısınız demiş ya ona didim
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Netcafe said: Overseer said: Netcafe said: Overseer said: FromTheHell said: Eralp said: Overseer said: Netcafe said: Overseer said: Netcafe said: viole said: Overseer said: ocakbaşı said: ocakbaşı said: viole said: Drakkahn said: Overseer said: Jadelith said: Netcafe said: zokarto said: viole said: oper lan tutmadı... fail o zaman hadi piramit yapıyoz ne piramidi? garip. yapmayın olm kötü duruyo. bu ne abi merdiven gibi hayı hayır piramit merdiven mi piramit mi? böylece mısır pramitlerinin nasıl yapıldıgınıda öğrenmiş oluyoruz. demekki sürekli alıntı yapmışlar he mısırlılar dfdsohoa ne kadar trolleme merakı olan insanlarız lem dimi? askere gidiyom gram bi tarafımda değil mehez yer bellimi lem? yok daha mayısta be heyecan yaptım ben şimdiden Son piramit denemesinde banlar havada uçuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam, aman tikkat.kusura bakmayın da salak mısınız abi? yasak değil mi bu piramit? olur öyle arada FROM THE HELL SALAK DEMİŞ BANLAYIN! :O NEY NEY?! sen değil be fromthehell salakmısınız demiş ya ona didim beyler sakin.eğlenmeye geldik.
Öne çıkan mesajlar