Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Çocukken dinleyip yıllarac aramıştım, yutube sağlsun buldum yeniden. paylaşayım dedim. eskiden Türkiye'de kesinlikle daha güzel müzik yapılıyormuş. http://www.youtube.com/watch?v=juI0z_0Bg60 youtube.com/watch?v=juI0z_0Bg60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jazzbass Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 =) bende ilk Marş (8li) akorlarını orda görmüştüm.=) Am,Dm,G,C,F,Dm,E Eko tv vardı Güven Erkin Erkal sunardı. herife gıcık olmakla beraber o dönemde ve hala günümüzde öyle bir program yoktur. Yavuz Çetin'in tek gitar çıktığı bölümü unutamam mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bunu cenk eroğlu da soylemişti.kasedi de vardı bizde,albumun adı ''silikonlar patlar mıydı?'' guzel zamanlardı umay umay fln vardı beaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar