mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 grup chate nası giriorz pati mw2 nin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Steam'i açtın, alttan friends'i seçtin, ordan pati MW2 grubunun yanındaki oka tıkladın, join group chat room dedin ve başardın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Friend list te, pati mw2 yazan yerin yanındaki üçgene bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=GCDIfxHcJkw sdf slight of hands. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bi an komik geldi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 abi thermalde çok yavaşlıo benim oyun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 dün ilginçtir oynamayıp ders çalışmam gerektiğinden olsa gerek hep birinci tamamladım chopper gunner felan çağırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Abi 2.5 saat elektrik gitti delirdim ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 thermale fix şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Sparkcaster said: dün ilginçtir oynamayıp ders çalışmam gerektiğinden olsa gerek hep birinci tamamladım chopper gunner felan çağırdım vicdan azabi boyle bi$ey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yahu dun oynarken adamın teki karnıma semtex olmayan normal granade atarak oldurdu beni. granade patlamadı yanlız. sadece karnıma carptı ve oldurdu beni. sanki gl yi karnıma atmıs gibi ama elle atıo. BOLE ŞEY MI OLUR LAN??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 hehe oluyo, hatta flash ve smoke'la da oluo. Bi de o şekilde insanları öldürünce achievement alıosun snrm :) bombayla kafayarıcı asdasd .. Ya bi oyun oynatmadı ttnet bugun, her oyunun yarısına geliyorum, net kopuyo hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Hepsinin achievement`ı bile var, sanırım humiliation kısmında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 el bombaları çarpıncada hasar veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 abi zarar verir falan iyi guzelde, OLDURMEK NE LAN?? ben senin karnına demir atsam olucen mi?? bole saçma şey mi olur ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 sereglin i tubelamaya bayılıorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 asdas sereglin'le senin tube'ların yüzünden arada biz patladık zaten tüm gece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 http://img.photobucket.com/albums/v607/sparkcaster/sadasd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Ben hala yetemiyorum akimbo shotgun a, dağlara taşlara sıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Dworgian said: sereglin i tubelamaya bayılıorum lol cok yanlis hareketler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 aug mermisi bitti diye ona geçtim zaten bunun range i kısa gerçi 1887 uzun baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Sereglin said: Dworgian said: sereglin i tubelamaya bayılıorum lol cok yanlis hareketler bunlar. '-_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yunusemre said: asdas sereglin'le senin tube'ların yüzünden arada biz patladık zaten tüm gece :D sen beni akimbo 1887 alınca gör lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bunlari gecin de, sd kadrosu cikartmak lazim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar