Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 cod 4 biraz daha insafliydi, onu da cok uzun sure oynadim, buradaki bariz daha sensitive. az once millet wall hack diye yagdirdi bana hardcore de 30-0 yapinca mesla. cunku cok kolay m16 yla del gec duvar muvar ne varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ayni sbepten dolayi hardcore da shot indicator olmamali iste. adamin yerini kestirdikten sonra ates edip vurdugunu anlayinca devam ediyorsun e oluyor haliyle adam. asfd. hud yok, harita yok , buda olmasin yani. olay ztn hc ricochet hq pro da, deli gibi egleniliyor. s&d ise hc olunca cok uzucu, biri salsa oluyorsun, bide tum round bekle pffst. oyle yavas oyun cekilmiyor. pus , pus, pusani bul, ona gore pus, oldur ol seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 abi bazen karsima oyle cirkin takimlar cikiyor ki, hayattan soguyorum ya tum team deathmatch boyunca oturdugu yerde bekleyen insanlar var abi. dogunca javelin atiyorum sonra sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 daha once osn'de cod4 hc sd oynami$ olanlar bilirler zaten, kill cam yoktu felan, ama mekanlar belliydi, nerelere pusulacagi, nerelerden yardirilacagi acikti. fazla sorun olmuyodu. yeni haritalar pek oyle degil, cok sote imkani var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 lan dr ye gittim almak için ama yoktu :(.gelirmi dedim belki yarın belki seneye belli olmaz dedi.tüm hevesim kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bunu mahabbiler ve speznat nereden buluyor ayrı bişi olsaydı güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 cado said: lan dr ye gittim almak için ama yoktu :(.gelirmi dedim belki yarın belki seneye belli olmaz dedi.tüm hevesim kaçtı Elektroworld de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hcye ellensin demissinizde oyunun hcsi gayet guzel 1-2 degisiklik dısında hicbirseye ihtiyacı yok hcnin amacı zaten daha gercekci olması normalde 1 adama olmesi icin yarım sarjor mermi bosaltmak gerekiyo rlde bunun bu kadar zor oldugunu hic sanmıyorum. normal oyna daha dayanıklı olmak istiyosan banada o acayip sacma geliyo adam alıyo marathon/lightweight/commando karsılastıgınız anda aranızda mesafe varsa atıyo stunı mal oluyosun herifte gelip seni ciziyo yokya...(zaten bide oyunda sacma 1 bıcak hareketi varki o ayrı 1 konu aranızdaki 3-4(commando varsa adım sayısı da artıyo) adımı adam 1 e tusuyla kapatabiliyo aniden vay canına eger e tusuna basmaya usenirim dersede alıyo akimbo 1887 bitti mis) dipnot:cod4 te alınan hasar silahları verdigi hasar ustundendi 6da alınan hasar senin canınının ustunden hesaplanıyo fark bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 sen hic stun flash yedin mi hayatinda ? sacma diyorsun bir de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yemedimde oyundaki silahların bilgilerini en basitinden wikiden bakarsan cogu oldume amaclı araclar(iyimseri yaralama amaclı) ayrıca benim orda lafı rlye degindirmem oyunun gercekciligiyle alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 arkedesler soyle bi beraber oyun cevirebiliyosak kullanici adim: mardox ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 pati mw2 ye üye olun ve sürekli chatte bulunun hergün oyun döndürüyoruz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ok çk pis çarparım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 hemen hemen her ak$am 4-5 ki$i birlikte oynuyoruz. bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 gelin hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 w7 ye geçtim, ayarlarım yine değişti. Oyun içi konuşmaları duyamıyorum kulaklıktan. Roket atarın kilitlenmesi, "bambii" ve voice chat de dahil, var mı aynı sorunu çözen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 normalde m16a4 ile iyi oynarim, bugun sictim, aug'a gectim, nuke vermis olsam nuke acacaktim lan =( aug baya iyiymis ama 2 gune yine elimin ayari kasacak kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 sağol esh, genelde sabah veya gece girebiliyorum ama akşam girmeye çalışcam, bu arada eshreff mi steamdeki nick? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 pati mw2 chate gelin üşenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 üşengeçlik değil, dün oyundayken hep pati mw2 community chati açıktı. başka pati chat yok di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 şuan odadaym ben yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 multi yine geri dönmüş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 akimbo ranger cidden tatsiz birsey lan ufak haritaalrda ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Steam üzerinden mi oynuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar