Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 merhabalar wow u yeni bıraktım alternatif birşeylere başlamak istiyorum tavsiyeniz nelerdir.. şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 f2p olarak runes of magic'i bekliyorum. Open Betaya geçmesine az kaldı zaten wow tadında oyun. p2p olarak Darkfall Online bekliyorum ama ona daha var gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 şuan hali hazırda aktif olan bir oyun yok mu wow tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Wow tadında oyun arıyorsan neden wowu bıraktın acep? f2p mi yani arıyorsun sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 evet f2p arıyorum biraz önce runes of magic e baktım baya güzel duruyor gerçi şuan closed beta ama birkaç güne halolur sanırım wowdanda biraz sıkıldım bilmem yeni speller yeni yerler ilgimi çekebilir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 bu arada wotlk a başlamadım ondan dedim yeni speller vs die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar