sandino Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 çok çok çok sevdiğim bir abiydi benim için....ama artık koy....sadece açmak istedim....internet bölümünede açmışım çok pardon....kafa dağınık sinirli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 koy... ? ne diyonki anlaşılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bu kim dayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 beyin kanamasından ölen kişinin adı sanırsam yanlış tedaviden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/magazin/anasayfa/10499899.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 en son beyin ölümü gerçekleşmişti noldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bugun kalbi durdu malesef geçmiş olsun Allah rahmet eylesin tüm tanıdıklarına sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 inanmıyorum ya öldü mü.... :( allah rahmet eylesin resmen öldürdüler çocugu yanlış tedavi sonucu.. sen hiç bişeyin yok diye taburcu et sonra da böyle olsun bunu yapan da özel bi hastahane... dragos sema hastanesi... canımız kimlere emanet..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar