throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 -Platonik/melankolik aşk konulu -mümkün olduğunca ecchi, gender bender ve asla cinsellik barındırmayan -asla ve asla eroge visual novel uyarlaması olmayan -insanı gerçekten hüzne ve hissiyata sevkeden edit non eroge vg önerisi de olur bu tür anime veya mangalar aranmaktadır ipucu: Kimagure Orange Road, Maison Ikkaku, Kareshi Kanojo No Jijiou ve Ocean Waves sevmiştim. Dolls, Crying out for love, center of the world, Winter Sonata ve A Scene At The Sea gibi yapımların büyük bir hayranıyım. tüm yardımlar için şimdiden teşekkürler not: Lütfen ciddi yanıtlar alalım, benim için ciddi bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Suzuka:Baya iyi mangası ecchi var ama azdı galiba yanlış hatırlamıyorsam.Yani heryerden pantsu fışkırmıyor.Animesini izlemedim,bilemicem.Ancak bu tavsiye son maddeye ne kadar uyar bilmiyorum,hüzüne ve hissiyata o kadar teşvik etmiyor galiba... 1.chapter'ı okuyup "full echhi lan bu" deme sadece ilk chapterda var o kadar overdose. Edik:Gene yanlış hatırlıyor olabilirim tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Myself; Yourself Clannad H20 ilk aklıma gelenler tavsiyem izleme bunları.Benim ruhumu sıkmışlardı. Ben izlemem artık duygusal bi anime.Duygu sömürüsünün dibine vuruyorlar. Böyle bir olay olacaksa abartıyorlar.Yok annem öldü üstüne ev yandı sonra bütün köy tecavüz etti gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Kimi Ga Nozomu Eien Bizzat izlemedim, ecchi veya hüzün dozu ne kadar bilemiyorum ama zamanında indirip şöle bi bikaç bölümüne hoplaya zıplaya çabucak bakınmıştım, herkes ağlıyodu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 cinsellik barındırmayan demişim de KGNE uymuyor pek -izledim de o nedenden sevmedim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Kojiroh said: Kimi Ga Nozomu Eien Bizzat izlemedim, ecchi veya hüzün dozu ne kadar bilemiyorum ama zamanında indirip şöle bi bikaç bölümüne hoplaya zıplaya çabucak bakınmıştım, herkes ağlıyodu :P Gerek yok izlemeye.Al Türk filmi izle daha iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 şöyle bi topik vardı, belki işine yarar http://forum.paticik.com/read.php?10,1962834,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Beck http://forum.paticik.com/read.php?10,1383224,3435330#msg-3435330 duygusal, müzik temalı anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar