razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ne zaman abone olduğumuzu öğrenebileceğimiz bi yer var mı online? 2 yıl bitti mi öğrenmek istiyorum quiknet falan düşünüyorum.. sonuçta 1mbit için 49 veriyorum quiknetin 5mbit tarifesine denk geliyor. quiknet kullanan varsa nasıl nedir herhangi bir sorunu var mıdır? abonelik 2 yıllık sözleşme üzerinden mi? 1 yıl sonra fiyatın sabit kalmayacağını yazmışlar onu biliyorum ama 2 yıllık sözleşmesi yoksa önemli değil benim için yine başka bi tarifeye geçerim elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 altta bir komşu quicknet kullanıyor baya bi şikayetci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 yok di mi abonelik süresini öğrenebileceğim yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 arayıp sorabilirsin ttneti :) yada bi web sitesi vardı gene ttnetini kaç gb kota kalmış felan onu gösteren orda user bilgileri falanda olabilir belki emin değilim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Quicknet te 1mbit d/u 49 ytl hatalı bilgi almışsın. kampanya süresi sınırlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar