fenris Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bi iki yıl önce yan sokaktaki net cafenin sahibi kedilerini sokağa saldı.daha doğrusu cafenin bahçesinde bakıyordu. bir buçuk yaşında pofuduk tipler. dişi olan hemen başka bi ev buldu. erkek olanda bizim balkona çöreklendi. kovduk gitmedi, gelen misafirler ilgi göstermeyince onları ısırdı tırmaladı (misal axedice, kaede) filan... orda burda dolaşıp uyumaya yemeye bizim balkona geliyor. şimdi baya üşütmüş. hapşırıyor, salya sümük geziyor. veterinere sordum iğne yapalım dedi ama istemediği bişeyi hayatta yaptıramıyorum. daha bi kere kucağıma almışlığım yok. suyuna gitmezsen ısırıp tırmalıyor hemen.çok şımartmış eski sahibi. hayvan dükkanı antibiyotik verdi ama bununda üstünde oğlaklar kümes hayvanları filan yazıyor :S "bu ne" dedim "kediye bi çay kaşığı olur" dedi. bi de iştahı baya kesildi. normalde deli gibi yerdi. tombikte bi tip. farklı mamalar filan deniyorum ama pek yemiyor. tavsiyesi olan var mı? lan kedi benim bile değil, amma uğraştırdı :P bi de benim alerjim var kedilere pffff sağlıklı zamanlarından bi resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bu konuda veterinerin söylediği tavsiyeleri uygularsanız iyi olabilir. sonuçta gideceğiniz veteriner kedi aşıyı her ne kadar istemese mutlaka bir yol bulup uygulayabilir. arkadaşınızın önerdiği ilaç konusunda birşey diyemiyorum, veterinere danışmakta fayda var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 orc_lord said: bu konuda veterinerin söylediği tavsiyeleri uygularsanız iyi olabilir. sonuçta gideceğiniz veteriner kedi aşıyı her ne kadar istemese mutlaka bir yol bulup uygulayabilir. arkadaşınızın önerdiği ilaç konusunda birşey diyemiyorum, veterinere danışmakta fayda var.. arkadaş değil hayvan dükkanının sahibi (e tabi bilgisine çok güvenemiyorum.) veterinere götüremedim sadece bu durumda naapılır diye sordum, hani ilaç, iştahını yerine getirecek bişey filan... bunu tutup veterinere götürmek tam macera olur :P ama bu halsiz haliyle fazla uğraştırmaz belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 kusura bakmayın arkadaş derken eski sahibini kastetmek istedim aslında :) bu durumu telefonla veterinere sorabilirsiniz? belki iştal açıcı bir ilaç veya diğer türlü yönlendirmelerde bulunabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 hmm bunun eski sahibi net cafeyi meze filan satan bi yer yaptı. şeytan diyor al sümüklü kediyi at çiğ köfteye "al lan kedini" diye.:P neyse şu antibiyotiği deniyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Antibiyotik vermek te çok zor oluyor kedilere. Sıvı şeklinde ise, tüylerinin en çok yaladığı yerlerine sürmek bir çözüm. Bir de kedi kutunuz yoksa eğer, vet. den kutu ödünç alınıp, içine de kedinin sevdiği bir oyuncak konulup, kedinin kutuya girmesi sağlanabiir ve veterinere götürülebilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 nasıl oldu kedi? o eski sahibini de dövesim geldi.essek herif niye atmıs kedileri sokağa...pis adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ilacı bi türlü veremedim ama beslendi, iki gün burnunda sümükler yattı, pek bişey yemedi; velakin sonunda iyileşti. yağmurdan kaçsa bari şimdi. evde büyüdüğü için biraz safkoloz. sokak kedilerinde bi pür dikkat avcı bakışı oluyor, bu turist mübarek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar