Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üşüten kedi

fenris

Öne çıkan mesajlar

bi iki yıl önce yan sokaktaki net cafenin sahibi kedilerini sokağa saldı.daha doğrusu cafenin bahçesinde bakıyordu. bir buçuk yaşında pofuduk tipler.

dişi olan hemen başka bi ev buldu. erkek olanda bizim balkona çöreklendi. kovduk gitmedi, gelen misafirler ilgi göstermeyince onları ısırdı tırmaladı (misal axedice, kaede) filan... orda burda dolaşıp uyumaya yemeye bizim balkona geliyor.

şimdi baya üşütmüş. hapşırıyor, salya sümük geziyor. veterinere sordum iğne yapalım dedi ama istemediği bişeyi hayatta yaptıramıyorum. daha bi kere kucağıma almışlığım yok. suyuna gitmezsen ısırıp tırmalıyor hemen.çok şımartmış eski sahibi.

hayvan dükkanı antibiyotik verdi ama bununda üstünde oğlaklar kümes hayvanları filan yazıyor :S "bu ne" dedim "kediye bi çay kaşığı olur" dedi.

bi de iştahı baya kesildi. normalde deli gibi yerdi. tombikte bi tip. farklı mamalar filan deniyorum ama pek yemiyor.

tavsiyesi olan var mı?

lan kedi benim bile değil, amma uğraştırdı :P bi de benim alerjim var kedilere pffff

sağlıklı zamanlarından bi resim.

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bu konuda veterinerin söylediği tavsiyeleri uygularsanız iyi olabilir. sonuçta gideceğiniz veteriner kedi aşıyı her ne kadar istemese mutlaka bir yol bulup uygulayabilir. arkadaşınızın önerdiği ilaç konusunda birşey diyemiyorum, veterinere danışmakta fayda var..
Sosyal ağlarda paylaş

orc_lord said:
bu konuda veterinerin söylediği tavsiyeleri uygularsanız iyi olabilir. sonuçta gideceğiniz veteriner kedi aşıyı her ne kadar istemese mutlaka bir yol bulup uygulayabilir. arkadaşınızın önerdiği ilaç konusunda birşey diyemiyorum, veterinere danışmakta fayda var..

arkadaş değil hayvan dükkanının sahibi (e tabi bilgisine çok güvenemiyorum.)

veterinere götüremedim sadece bu durumda naapılır diye sordum, hani ilaç, iştahını yerine getirecek bişey filan... bunu tutup veterinere götürmek tam macera olur :P ama bu halsiz haliyle fazla uğraştırmaz belki...
Sosyal ağlarda paylaş

Antibiyotik vermek te çok zor oluyor kedilere. Sıvı şeklinde ise, tüylerinin en çok yaladığı yerlerine sürmek bir çözüm. Bir de kedi kutunuz yoksa eğer, vet. den kutu ödünç alınıp, içine de kedinin sevdiği bir oyuncak konulup, kedinin kutuya girmesi sağlanabiir ve veterinere götürülebilinir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...