Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılıl Lvl 80 Druid - Horde - Grim Batol

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Aslında satıp satmamak arasında gidip geliyorum. İyi bir teklif olursa satacağım ancak.

Karakter serverdaki en iyi guildlerden birinde ve guild de resto druid hiç yok denilebilir. İşini bilen adamın kısa sürede epixxlere gömülmesi içten değil. Onun haricinde 2 k civarinda parasi var.

Şu sıralar çok fazla trollük olduğu için fiyat, armory linki ve daha fazla bilgi için özel mesaj atabilirsiniz.

Teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

ahmetcim ben tolga level 80 karakter boş şekilde 400 ediyor epic fly gold rep etc insafına kalmış ama karakterin boş 400 haberin olsun bu arada dip not : bu arkadaş gerçi forumda tanınan birisi ihtiyacı yok bunu soylememe fakat gercektennde duzgun bi satıcıdır hayırlı satışlar
Sosyal ağlarda paylaş

Karakterde full olarak 10/25 men epixleri vardır artık. Feral olarak bi kaç item dışında epixler vardır yine (10/25 men). Naxxdan düşen feral tank staffı ve yine naxx da kelthuzad dan düşen feral dps staffı vardır (bi tanede heroic den düşen feral staff var) Yine 60 civarinda harcanmamış emblem of heroism ve 15 civarinda emblem of valor var diğer ıvır zıvırların dışında. Profession olarak mining ve jewel kastım. 450 fishing + 415 cooking de var karakterde. Ayrıca repair food enchant vs herşey gbank dan karşılanıyor.

İlk content patch gelene kadar satamazsam fiyati biraz daha arttirmayi düşünüyorum. + olarak bugün ödeme yapılmıştır. Daha 1 ay açıktır account.

Diğer ilanlara vs bakıp bakıp fiyata 550 ytl diyorum. Ciddi alacak olan varsa zaten fiyat felan konuşulur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...