Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baykal : İnsanların kıyafetini, "Devlete meydan okuyor" diye algılamak bir saplantının sonucudur.

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:
YouRTE'nin geliserek degistigine inaniyorsunuzda baykal a neden inanmiyorsunuz

NIAHAHAHAHAHAHAHA

siyasetciler toplumun en asagilik bireyleridir bu yuzden

Genellemeler yapmak kanımca dünyanın en aşağılık davranışı.

Hepimiz bu pis düzenin bir yerinden tutunmuş gidiyoruz.

Öğrenci kopya çekiyor, doktor hastasını özel hizmet karşılığı soyuyor, mühendis patronu nasıl soyarım diye kafa patlatıyor, memur ne yaparım da işi aksatırım diyor, köy imamı halktan nasıl bağış toplarım diye diye düşünüyor, taksici yolu uzatıp fazla para almayı istiyor, dönerci yağdan oluşan dönerin üstünü etle kaplayıp müşteriyi kazıklıyor vs.

Bu noktada siyasetçilere bütün boku atmak, üstümüze yapışmış ve kokuşmuş boku görmemekle eşdeğer oluyor.

Konuya gelecek olursak Baykal, kritik bir karar verdi, tabanını zor bir seçime zorladı, seçim büyük süprizlere gebe.
Sosyal ağlarda paylaş

Jadelith said:
"18 yaşından önce türban yasak, sonra devlet dairesi dışında heryerde olabilir" desin

Böyle bir yasayı nasıl uygulatacaksın?
Bu durumu sağlamak için özel bir polis birimi gerekebilir mesela.
Gençleri yolda çevirirler, türban takıyorlarsa kimliklerini sorarlar.
Yaşı tutmayanlar türbanlarını çıkarır, çıkartmamakta ısrar edenleri de içeri alırlar değil mi?
Hatta sonra ısrarla buna devam edenleri belli bir yerde de toplamak lazım...
Kamp gibi yerler olsun bunlar.
Adını ne koysak?
"Aydınlanma Kampları"?
Evet evet güzel bu, hiç tehlikeli durmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Antimodes52 said:
Jadelith said:
"18 yaşından önce türban yasak, sonra devlet dairesi dışında heryerde olabilir" desin

Böyle bir yasayı nasıl uygulatacaksın?
Bu durumu sağlamak için özel bir polis birimi gerekebilir mesela.
Gençleri yolda çevirirler, türban takıyorlarsa kimliklerini sorarlar.
Yaşı tutmayanlar türbanlarını çıkarır, çıkartmamakta ısrar edenleri de içeri alırlar değil mi?
Hatta sonra ısrarla buna devam edenleri belli bir yerde de toplamak lazım...
Kamp gibi yerler olsun bunlar.
Adını ne koysak?
"Aydınlanma Kampları"?
Evet evet güzel bu, hiç tehlikeli durmuyor.

18 yaş öncesi eğitim için tabiy. yoksa durdurması zor birşey

ha ergen olmayan bir insanın (18 olur 16 olur 22 olur bilemicem) bir dine inanması saçmalık ama ossun)
Sosyal ağlarda paylaş

Onun için CHP'den söz almana gerek yok ki, zaten 12 yıllık ilköğretimde türban yasak.
Tartışılan mevzu, üniversite öğrencilerinin türban takabilip takamayacağı.
Üniversitede eğitim görmek, hukuki niteliği açısından "kamu hizmetinden yararlanmak" faaliyetidir.
Kamu hizmetinden yararlanmak sizi doğrudan devlete bağlar mı, tartışılması gerekilen nokta bu.
Ki tartışacak fazla bir şey de yok.
Evinizde otururken çöpleriniz toplanırken de kamu hizmetinden yararlanıyorsunuz, o zaman her çöp arabası geçtiğinde de türban çıkarttırılmalı.
İstanbul'a yapılan yeni metro durakları da bir kamu hizmeti, öyleyse metro çalışmaları sırasında da türban takmamalısınız.
Mantıksal hatayı rahatça görebiliyor musunuz?
Bir noktaya kadar belki kamu görevini yerine getirenlerin (memurlar ve diğer kamu görevlileri) türban takmasının laikliğe aykırı olduğunu iddia edebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Theghosthand said:
Atatürke saldırmak için en ufak fırsatı bile kaçırmayanlara bir ben uyuz oluyorum heralde bu başlıkta.Türban falan filan bunlar çözülür de pkklıları çözmek zor işte.

Bu dediğini en iyi yapan kim dersen bu forumda:

Viktor said:

NIAHAHAHAHAHAHAHA

sir said:
Atatürk de siyasetçi değil miydi :/

Çok başarılı hakikaten... Kokluyor, arıyor, araya sıkıştırıyor, sonra da seyrediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:
Viktor said:

NIAHAHAHAHAHAHAHA

Genellemeler yapmak kanımca dünyanın en aşağılık davranışı.

Hepimiz bu pis düzenin bir yerinden tutunmuş gidiyoruz.

Öğrenci kopya çekiyor, doktor hastasını özel hizmet karşılığı soyuyor, mühendis patronu nasıl soyarım diye kafa patlatıyor, memur ne yaparım da işi aksatırım diyor, köy imamı halktan nasıl bağış toplarım diye diye düşünüyor, taksici yolu uzatıp fazla para almayı istiyor, dönerci yağdan oluşan dönerin üstünü etle kaplayıp müşteriyi kazıklıyor vs.

Bu noktada siyasetçilere bütün boku atmak, üstümüze yapışmış ve kokuşmuş boku görmemekle eşdeğer oluyor.

Konuya gelecek olursak Baykal, kritik bir karar verdi, tabanını zor bir seçime zorladı, seçim büyük süprizlere gebe.

(tu) + rep pekaziz
Sosyal ağlarda paylaş

CHP'ye ilahiyatçı başkan adayı
İmam Hatip Lisesi'nde idarecilik ve öğretmenlik de yaptı. CNA Muhabiri Seyfettin Mete'nin haberi.

03.12.2008 15:21
Çorum İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölüm Başkan Yardımcısı ve Yrd. Doç. Dr. Hacı Ahmet Sezikli, yerel seçimlerde Çorum’dan CHP belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa etti. Sezikli, Çorum İmam Hatip Lisesi’nde idarecilik ve öğretmenlik de yapmış bir isim.

Kaynak

Baykal bir açıldı pir açıldı. Durmak yok yola devam CHP!
Sosyal ağlarda paylaş

ehah çok enteresan, yine bana kızıyosunuz. ben mi dedim siyasetçiler aşağılıktır diye?

hadi buyrun, hanginiz "Atatürk siyasetçi değildi" diyebilirsiniz? diyemezsiniz. anca "çarpıttı" falan yazarsınız.

yazarken lafların nerelere gidebileceğine dikkat ederekten yazalım, gereksiz genellemelerde bulunmayalım, çok daha sağlıklı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Antimodes52 said:
Onun için CHP'den söz almana gerek yok ki, zaten 12 yıllık ilköğretimde türban yasak.
Tartışılan mevzu, üniversite öğrencilerinin türban takabilip takamayacağı.
Üniversitede eğitim görmek, hukuki niteliği açısından "kamu hizmetinden yararlanmak" faaliyetidir.
Kamu hizmetinden yararlanmak sizi doğrudan devlete bağlar mı, tartışılması gerekilen nokta bu.
Ki tartışacak fazla bir şey de yok.
Evinizde otururken çöpleriniz toplanırken de kamu hizmetinden yararlanıyorsunuz, o zaman her çöp arabası geçtiğinde de türban çıkarttırılmalı.
İstanbul'a yapılan yeni metro durakları da bir kamu hizmeti, öyleyse metro çalışmaları sırasında da türban takmamalısınız.
Mantıksal hatayı rahatça görebiliyor musunuz?
Bir noktaya kadar belki kamu görevini yerine getirenlerin (memurlar ve diğer kamu görevlileri) türban takmasının laikliğe aykırı olduğunu iddia edebilirsiniz.

friendly fire oluyo lan, ben türban takanların üniversiteye girmesi taraftarıyım :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...