Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bu sorun su an ortaya cikti, bilgisayarimda kaspersky var ve google.com a girmemi engelliyor bir nedenden dolayi, kasperskyi kapatinca giriyor ama. neden olmus olabilir bir fikri olan var mi google cok kullandim bir site sonucta ama kaspersky neden boyle bi sacmalik yapmis olabilir, trojan ya da keylogger flm varmis gibi sanki sitede engelliyor erisimimi access forbidden diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 su an trusted site lara ekledim google i aciyor ama google amblemi yok. neden boyle sacma bisey oldu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 google da herhangi bir arama yapinca gene forbiden mesaji cikiyor ve engelliyor sadece google.com u acti yani trusteda koydumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 google.com.tr girince sorun yok ama google.com u blockluyor forbidden diyerek cok sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Spiegel - Gugıl - Kaspersky to be continue... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bozmasan daha devam ederdi yalnız mesajlar, bozmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 cevap vermedi kimse o yuzden ust uste atilmis gibi, bir de degisiklikleri yaziyorum tek mesaj halinde uzun mesaj yazmak istemedim, ayrica hala cozemedim durumu ama burda da anlayan yok herhalde artik google turkiye ile idare edicez kaspersky lisansi dolana kadar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar