erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 evet 3.5 yıldır kullandığım (oha) creative muvo slim adlı mp3 çalarım dün itibariyle bozulmuş durumda. ben de uzun zamandır düşünüyodum zaten yeni bir mp3 player almayı, fırsat olmuş oldu :P tüm müzik arşivimi yanımda taşıyım gibi bir derdim yok. vapurdan vapura (tabi davutpaşa günleri tramvay ve metroda giriyor araya (:P) ) dinliyim yeter bana. o yüzden ipod shuffle düşündüm en başta. sonra creative'in zen stoneunu gördüm. ekranının olması çok düşündürdü beni. shuffle'da ekran olmaması bi zorluk çıkarır mı ki ? bana çıkarmaz gibi geliyor ama, çıkar mı ki ? hadi patiler, yardım edin bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bende shuffle war, ekran olmaması sorun mu dersen hiç değil. zaten içine sevdiğim şarkıları atıyorum(normal olarak) bir sonraki şarkıda sürpriz oluyor hatta sırf bunun için randomda çalıştırıyorum :) bu bozulsa yine shuffle alırım. ayrıca ekranlı kullansan görürsün farkını dicekler olabilir o yüzden ipod nanoda kullandım, yinede shuffle derim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Zen stone'u bilemem de shuffle güzel. Kullanımı rahat. Ama ben nano'yu daha çok beğendim. Creative gelecek olursak bende muvo² kullanıyorum/dum başka kullandığım creative mp3 playerler gibi usb'si zamanla sorun çıkıryor. İlla zen stone o sorunu çıkarcak diye bişey yok ama creative'in genel özelliği bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Zen Stone derim. Ekranının olmasını geçtim Daha makul fiyatlı Ses kalitesi de çok daha iyi ipod shuffle dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 zen stone ekransız zen stone almıştım ben. usbsi sorun çıkardı =) yenisini gönderdiler taş gibi çalışıyo 1.5 senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 sansa clip derım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ipod shuffle derim ben. alet gerçekten harika ya. zen stone kalitesiz ufak plastik taş gibi hakkaten, shuffle ın bi sağlamlığı var gerçekten. diğer yandan ekran olmaması bence de problem değil, bende ekranlı mp3 var da ne yapıyorum, sevdiklerimi atıp shuffle e alıyorum, baktım beğenmedim diğer parçaya geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kehribar21 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mülteci said: sansa clip derım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 aa böyle bi konu açmışım ben. ipod shuffle aldım, iyi ki de almışım, gayet memnunum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 erucalavera said: aa böyle bi konu açmışım ben. ipod shuffle aldım, iyi ki de almışım, gayet memnunum. :) doğru kararı vereceğini biliyordum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 oha davutpaşa insanı oleyy yalnız değilmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ipod shuffle bende de var ve öneririm. ipod video, nano ve touch'ı ayrı ayrı denemiş biri olarak eğer ekrandan bakıp şarkı seçmeye ihtiyaç duymuyorsan shuffle gerçekten ideal bir seçim. sarjıda kolay kolay bitmiyor. kapasiteside fena değil ve itunes'den şarkı atarken sıkıştırma özelliğini açarsan daha fazla şarkı sığdırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar