Zegna Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 diet mamaya basla bence yoksa sorun yasarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 mama yemiyor ki abi. napıcam bilmiyorum. bugün mesela kemik fln vermedik (kasaptan alıp veriyoruz işte). aç bıraktım ekmek bile vermedim. hala mamasına dokunmadı. gazete kağıdı yedi mamasını yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konu dısı olacak üzgünüm simdiden @Greeny abi pitbull a nasıl koyun koyuna uyuyorsun ben 1 yasında rottweiler ile yatarken bile bazen huzursuzlanıyordum ki senin kopegin daha dominant karaktere sahip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Huzursuz olmak derken? Ha bi de benim köpeğimin dominantlığı kalmadı pek. Ezdim yani (dövmeden). Mesela çok korkuyor benden, ama gaza da gelebiliyor. Mesela oyun oynarken çat diye ciddileşip gözlerinin içine bakıyorum. Hemen havlamaya başlıyor hırlamadan. Maksat kendini ezdirmemek de, ayağa kalkıp üzerine yürür gibi yapınca arkasına bakmadan kaçıyor hehe. Biz onunla baba - oğul ilişkisini kurduk ya ilişkimiz öyle yani, köpek olarak görmüyorum kendisini. Yeri geliyor alıyorum kovayı eve girmeden ayaklarını yıkıyorum sıcak suyla, yeri geliyor oyun oynuyoruz akşama kadar. Sorunu pek anlayamadım cevap da veremedim gerçi kusura bakma hehe. O aynı yatağa yatma muhabbeti dominantlık için değilde, şımarmaması için yapmayın diyorlardı. Ben o devreyi geçtim, şımardı yani. Durdurmak mümkün değil, battı balık yan gider hesabı. Kucağımda uyuyor hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ulan evinizde 2 gün misafir edin desem bana bu kadar ilgi göstermezsiniz. köpek kadar değerim yok diyom bazen. şımartmalar felan ne iş anlamıyom ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 koynumda yatacan mı kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Greeny said: Huzursuz olmak derken? Pitbull abi bu sağı solu hiç belli olmayan bir köpek kusura bakma ama hani ben köpek cinsinden sayamıyorum (bi kaç talihsiz dövüş gördüğümden ötürü) canavar gibi direk ne kadar sahibi falan da olsan ben güvenemem yani rottweiler a bile arada oynarken bir şey yapar mı diye temkinli hareket ediyordum ki bi pitbull a hayatta beraber uyuyamam.Bu manada huzursuz olmuyor musun diye sormak istemiştim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ha yok canım olur mu öyle şey hehe köpeği görsen anlarsın nedemek istediğimi de tabi burdan anlatınca pek anlaşılmıyor. pitbull değil yani goldendan daha sulu bi köpek. insana havladığını görmedim henüz. köpeklerle arası iyi değil pek çok kıskanç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar