Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dalmaçyalı bebişim konusunda bilgiye ihtiyacım var...

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

Huzursuz olmak derken?
Ha bi de benim köpeğimin dominantlığı kalmadı pek. Ezdim yani (dövmeden). Mesela çok korkuyor benden, ama gaza da gelebiliyor. Mesela oyun oynarken çat diye ciddileşip gözlerinin içine bakıyorum. Hemen havlamaya başlıyor hırlamadan. Maksat kendini ezdirmemek de, ayağa kalkıp üzerine yürür gibi yapınca arkasına bakmadan kaçıyor hehe. Biz onunla baba - oğul ilişkisini kurduk ya ilişkimiz öyle yani, köpek olarak görmüyorum kendisini. Yeri geliyor alıyorum kovayı eve girmeden ayaklarını yıkıyorum sıcak suyla, yeri geliyor oyun oynuyoruz akşama kadar. Sorunu pek anlayamadım cevap da veremedim gerçi kusura bakma hehe. O aynı yatağa yatma muhabbeti dominantlık için değilde, şımarmaması için yapmayın diyorlardı. Ben o devreyi geçtim, şımardı yani. Durdurmak mümkün değil, battı balık yan gider hesabı. Kucağımda uyuyor hala :)
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny said:
Huzursuz olmak derken?

Pitbull abi bu sağı solu hiç belli olmayan bir köpek kusura bakma ama hani ben köpek cinsinden sayamıyorum (bi kaç talihsiz dövüş gördüğümden ötürü) canavar gibi direk ne kadar sahibi falan da olsan ben güvenemem yani rottweiler a bile arada oynarken bir şey yapar mı diye temkinli hareket ediyordum ki bi pitbull a hayatta beraber uyuyamam.Bu manada huzursuz olmuyor musun diye sormak istemiştim sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...