Seperate Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 classic tbc wotlk 3üde lazım ,format fln atmam gerektiği için tekrar kurmalıyım ztn aktif acc var,bu yüzden cdlere 150 kağıt veresim gelmiyor.İstanbul /avrupa yakası civarında alınık veya şişliye yakın bir arkadaş varsa ödünç de olabilir cdleri arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 çok umutsuz kalırsan, sinanpaşa da kesin vardır yani korsan. farketmiyor nasılsa acc olduğu sürece. bi bak derim, 3-5ytl verirsin çıkarsın işin içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 mutlaka vardır da wow un da korsanı düşündürüyor,datasında eksik dosya olur ,cd bozuk olr ,saçma sapan priv serverlarn patchleri fln olr ne biliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 yok yok ben onlardan kullanıyorum sorun yok :) ha internet kotalı değilse blizzardın kendi downloaderı var bu arada. 3ünü birden çekebiliyorsun. edik: patch downloader gibi değil çatır çatır indiriyor. wotlku öyle indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 aynen o açık şu anda 3üde,15gb gibi bişi hepsi onlada uğraşılmıyor 30 saat sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar