Seperate Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 classic tbc wotlk 3üde lazım ,format fln atmam gerektiği için tekrar kurmalıyım ztn aktif acc var,bu yüzden cdlere 150 kağıt veresim gelmiyor.İstanbul /avrupa yakası civarında alınık veya şişliye yakın bir arkadaş varsa ödünç de olabilir cdleri arıyorum.
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 çok umutsuz kalırsan, sinanpaşa da kesin vardır yani korsan. farketmiyor nasılsa acc olduğu sürece. bi bak derim, 3-5ytl verirsin çıkarsın işin içinden
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 mutlaka vardır da wow un da korsanı düşündürüyor,datasında eksik dosya olur ,cd bozuk olr ,saçma sapan priv serverlarn patchleri fln olr ne biliim.
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 yok yok ben onlardan kullanıyorum sorun yok :) ha internet kotalı değilse blizzardın kendi downloaderı var bu arada. 3ünü birden çekebiliyorsun. edik: patch downloader gibi değil çatır çatır indiriyor. wotlku öyle indirdim.
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 aynen o açık şu anda 3üde,15gb gibi bişi hepsi onlada uğraşılmıyor 30 saat sürer
Öne çıkan mesajlar