superwiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 arkadaşlar 77 olacamda şimdi bu bineği parayla shadowmoondanmı alıyoruz questmi yapıyoruz veya ne yapacaz yani trainmi ediyoruz normal charlar gibi ,ayrı bi kuşu var diyorlar daha göremedim uçan dk da:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mountu bu traini normal olsa gerek ama bu mount Ebon Hold'dan alınıyor olabilir.Bence normallerinden al geç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mountu o deil , death knight ların mountu daha çok deathchargerın armorunun gryphon da fln olduğunu düşün öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 War'ın resmini verdiği betadaki hali.Onu sonra değiştirdiler daha armorlu falan alengirli bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 abi kesin bir bilgi bilen varmı şimdi shadowmoondan train ettim dk mekanına geldim orada şu yazıyor kuş 950 gold ama 5 klığı train ettiğinizde kuş otomatikman 280 uçmaya başlıyor istiyen dk mekanında fp ci herifin sol tarafındaki adama bakabilirde ben yanlışmı yaptım yoksa questlemi yapılıyordu 77 de bunu soruyorum=?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2008/november/wingedsteed.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 at boyunlu kartal kafalı kedi bacaklı bişey olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 superwiz said: abi kesin bir bilgi bilen varmı şimdi shadowmoondan train ettim dk mekanına geldim orada şu yazıyor kuş 950 gold ama 5 klığı train ettiğinizde kuş otomatikman 280 uçmaya başlıyor istiyen dk mekanında fp ci herifin sol tarafındaki adama bakabilirde ben yanlışmı yaptım yoksa questlemi yapılıyordu 77 de bunu soruyorum=?:S Doğru yaptın. Herhangi bir quest yok bunun için. Hızı riding yeteneğine göre otomatik olarak değişiyor. http://www.wowhead.com/?item=40775 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 abi iyi de niye bu kadar pahalı ki bu ? gidip normal yerinden alsan, normal olan 100g, swift olan 200g, bu niye 950g yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Evet ilk verdiğim betaya aitmiş :) buda ebon holdda Dread Commander Thalanor dan 1000 gold'a alınıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 abicim bu kuşu mecbur alıcan yani 280 likde train etsen aynı yani alın size de resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Death Knight (skill) lvl 30 - 0g lvl 60 - 0g lvl 70 - 800g lvl 70 (epic) - 5000g lvl 77 - 1000g ************** DK (mount) lvl 30 - 0g lvl 60 - 0g lvl 70 - 1000g lvl 70 (epic) - 0g ************** Yardımcı olur sanırım.Benim bildiğim kadarıyla bu 1000 g yada discountlu halıyle odedıgın para sadece mount parası riding skill train parası dahil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 evet iste, zaten 1k/5k training e odedikten sonra 100g/200g'ye mount alabilecekken 950g vermenin mantıgı ne yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 yani tipine 1000g mu bayılıcanız diyorlar.Saçmalığa gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Herhangi bir yerde yazıyor mu Dk bu mountu mecbur almalı diye? Benim bildiğim kadarıyla alınması gerekmiyor onlarda horde ise Wind rider'a alliance ise gryphon'a binebiliyorlar. Araştırıyorum sonra editlemek zorunda kalmayayım... Bu arada Dk'sı olan bir arkadas konuya açıklık getirebilirse güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 şu mountu alıp1000g nin lafını etmeyin. güzelliğe bak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Warchief said: Herhangi bir yerde yazıyor mu Dk bu mountu mecbur almalı diye? Benim bildiğim kadarıyla alınması gerekmiyor onlarda horde ise Wind rider'a alliance ise gryphon'a binebiliyorlar. Araştırıyorum sonra editlemek zorunda kalmayayım... Bu arada Dk'sı olan bir arkadas konuya açıklık getirebilirse güzel olacak. ben aldım mountu ama alma zorunluluğun yok, gidip riding train yaptığın yerden normal mountda alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bence 1k vermeye değer bi mount. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
healforfree Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bnce berbat bi mount. ben daha heybetli bi mount bekliyordum diger ejderhaların iskelet hali gibi bişey ama tauren dkmın altında acaip çirkin duruo bu mount. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 abi mesela ben dk'yım, oyunda da bana ozel mount var, teknik olarak hic bir artısı yok, ama gorunusu guzel, dk oldugum icin de uyuyor tabii dogal olarak bana... e ben, zaten bana ozel olan mount'u almak icin niye normalden fazla (ki az da degil yani 5 katı) vermek zorundayım ki ? ben de biliyorum gidip normal mount alabilecegimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 swift flight form ownz all ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 northrend'deki cogu mount 1k'dan satılıyo zaten. normal mahmutlar da 1k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Dworgian said: swift flight form ownz all ^^ +1 halen almadım bi kuş fln :D exalted wyrmrest accord beklicem ^^ yada belkim mount düşer instanceden ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 abicim anlamadığınız olay şu 900 g riding train ettinizmi 900 gold a da uçan bineği aldınızmı,5000 lik binek aldığınızda tekrar 280 lik kuş almanıza gerek kalmayacak otomatik 280 uçmaya başlayacak ,ha bide 1000 g northrendde uçması için verilmesi gerekiyo tabii oda ayrı bi hengame:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 yanlışmı hesaplıyorum : repsiz ; normal : 100+900+200+5000+1000 = 7200 DK : 5000+1000+1000 = 7000g Druid : 5000+quest çilesi ? eksik varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar