Pluton Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Bikaç gündür regex öğrenmeye başladım. Ancak bikaç sorum olucak biyerde takıldım ve deli oldum. $search = 'dene.com/fi/|([0-9]*)'; $replace = '<font color="red">'.$search.'</font>'; $text = 'dene.com/fi/6598/'; echo str_replace($search, $replace, $text); ([0-9]+) 'u kaldırdıgımda istediğim gizi kırmızı yazıyo ama koydugumda yazmıyo. gıcık oldum ben buna, regexi çalıştıramadım nasıl yapıcam bunu ? tşk ederim şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 boyle olmaz ki regex. regex icin ozel fonksiyonlari var php'nin, onlari kullanman lazim. su an o $search sadece siradan bi string php icin. onun regex kismini neye gore ayiklamasini bekliyosun ki? preg_replace falan olmasi lazim onlari kurcala istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Gazanfer said: boyle olmaz ki regex. regex icin ozel fonksiyonlari var php'nin, onlari kullanman lazim. su an o $search sadece siradan bi string php icin. onun regex kismini neye gore ayiklamasini bekliyosun ki? preg_replace falan olmasi lazim onlari kurcala istersen. Unutmuşum konuyu, str_replace ile olmuyomuş preg_replace ile denedim oldu onunla. php.net 'de not falan düşmemişler ki regex ile ilgili =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar