Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 http://www.operamini.com/ skin desteği, performans artışı, not senkronizasyonu ve sınırlı sayıdaki telefon için youtube vadediyor. türkçe desteği var. bu arada, 4.1deki bookmarklarınız kaybolmasın istiyorsanız, 4.1le sekronizasyon noktası yaratıp, 4.2yle ordan almanız gerekiyormuş. arayüzü bilmeyen arkadaşlar şuradan demosuna bakabilir. http://www.operamini.com/demo/ demodan internette geziniz, * # yaparak yatay görünümü deneyiniz. yatay görünüm en çok hoşuma giden özellik. ayrıca operanın sayfayı telefona indirme özelliği de vardı, o da bambaşka bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Çok sağol haber için :) Bu arada Opera Mini bende (N95 8GB) aşırı yavaş çalışıyordu, açılış kapanış, sayfa geçişi tarzı yerlerde 5-10 saniye bekletiyordu yani o derece. Meğer telefon hafızası yerine harddiske kurduğum içinmiş, benzer problemler yaşayan varsa diye paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 opera mini güzel bir şey hakkaten. 2.5 muydu ne, o versiyondan beri kullanıyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Wireless bulamadıysam direk Opera Mini ile giriyorum sağa sola, resimleri de kapatınca en kral sayfa oluyor 8-10 kb :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 windows mobile'da once java application'lari baslatip sonra opera miniyi acmak zorunda kalmak biraz can sikiyor ama yine de kullaniyorum. bu soruna da pratik bir cozum bulabilen olursa alnindan operim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 benim opera karta yüklü, hız sorunu yaşamıyorum. 6300. resimler nerden kapatılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Tools * Settings * Load images. Az bişey resim lazımsa image quality de var aynı yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 o ye iyiymiş. mini operanın proxysi üzerinden veri aldığımızı düşünürsek, mini opera resimleri bize gelmeden önce ölçeklendiriyo mu diye size sormak istiyorum ben bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ölçeklendirip gönderiyor resimleri. 3 farklı kalite seçeneği ile resimleri yüklemeyi ya da 4. seçenek olarak hiç yüklememeyi seçebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar