Soth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 excaliburda hiberniada icinde iyi char veya charlar olan bi acc satan var mi? bi son durumu orenmek istedimde.[signature][hline]Carternas- lvl 50 ezik şampiyon Katil-ne olacagi belli olmayan merce Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 arkadaşlar bakın şimdi şu adam var ya bir üstümdeki... bu adamın US'de bir acountu var, SI+TOA aktif... eskiden kalma, imzasındaki "ezik" dediği champ'in olduğu bir acountu daha var, sipariş verdik ona da SI ve TOA geliyo ingiltereden... şimdi bu adam bi de excaliburda adam gibi karaktere sahip EU acountu arıyor... bişe dememe gerek var mı başka? muhahaa puhaha çatla patlaaaa, yok sana acount mekaunt :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 champin oldugu acc nin sifresi gelmiyor o yuzden acc ariyorum:P gelse niye arim 10 gün oldu tik yok heriflerden:/[signature][hline]Carternas- lvl 50 ezik şampiyon Katil-ne olacagi belli olmayan merce Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ehem öhöm sen burda miydin :p duydun mu bütün bunları ben seni oyun oynuyo sandiydim eheh[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bakiyorum arada bi pis:P[signature][hline]Carternas- lvl 50 ezik şampiyon Katil-ne olacagi belli olmayan merce Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 gıcık... arkadaşlar bu adama acount mekaunt satmayın başkasına satın, misler gibi pl yapıyorum adama necro ile, beni bırakıp avrupalara gidiyo bu adam sen avrupaya git ben de necromla US'in gülü olup seni kıskandırmazsam... di mi kız Melek?[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche
Denth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Bittabi Keşke herkesin böyle her işine koşan bir arkadaşı olsa :)[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Tugrul/Nilufer Druid/Enchantress - Guardians of Valor/Tristan
Öne çıkan mesajlar