Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 muhtemelen oyunun son bölümündeyim ilk defa oynadığım için tam bilemeyeceğim. öldüm quick load yapayım dedim oyun kitlendi. windowsa döndüm, tekrar açtığımda menüye kadar gelebiliyorum Oyun Yükle dediğimde yine kilitleniyor. henüz sil-yükle denemedim belki bilinen bi çözümü vardır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 tamam sorunu çözdüm galiba. son quicksave'im bozulmuş olsa gerek hem saveye çift tıklayınca yine açılmıyor hemde quicksaveyi silince düzeldi. ayrıca bu save klasörüne girip save dosyasına tıklayarak direk oyunu açması özelliğinede bayıldım:D edit: yav sorunu çözdüm çözmesinede özellikle bu son bölümde çok sık çöküyor oyun. belkide sık save-load yapmamdan kaynaklanıyor olabilir ama 5 loadda bir çöküyor çok sinir bozucu bi hal almaya başladı. bide yaratığı öldüremedim gitti. vücudundaki parçaları koparmam gerekiyor anladığım kadarıyla (görsel bi kopuş yok ama belli noktalar olduğunu anladım) fakat vurdum vurdum koparcak yer kalmadı noktayı arıyorum ama yok yaratık sağa sola salça olmaya devam ediyor. çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ulen siz yardım edene kadar oyunu bitirdim :) warhead'e geçelim şimdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar