nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Valla şeytan tüyü var. Madrid'i paso yeniyolar, yada berabere kanıyolar. Barcelona'ya da genellikle böyleler. Şaka gibi. Yazık o büyük takım taraftarlarına acıyorum. :D Geçen sene de hakem eledi UEFA'dan. Yazık oldu. Seviyorum Getafe'yi ama nası yapıyolar anlamıyorum. Hani 1-2-3 yahu yeter bi ciddiye alın rakibi be Madridliler. Yada alıyolar da Getafe mi çok iyi? Valla garip bi takım bu, iddaa'da zengin eden yada yatıran bi takım bu. Ama Madrid maçlarında 1e 12 verse de banko Getafe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Ender gelişen osasuna atakları aklıma geldi nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Masquerade said: Ender gelişen osasuna atakları aklıma geldi nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ben celta vigo yu özledim ya tekrar la ligada görmek istiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 saolsunlar bizim kuponu yatırdılar :/ hakkaten 3-1 nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar