viole Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 selam arkadaşlar şu aralar piyasada olan msn 9 full mü yoksa hala beta sürümümü. tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 peki tam sürüm ne zaman cıkıcak bi bilginiz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 napıcan yahu, ayrıca google ya yazsan msn 9, topic acmadan kocaman beta yazısını görürsün napıcan ne zaman cıkar :S boş şans bence sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 irmakseverak said: napıcan yahu, ayrıca google ya yazsan msn 9, topic acmadan kocaman beta yazısını görürsün napıcan ne zaman cıkar :S boş şans bence sana http://www.google.com/search?hl=en&q=msn+9&btnG=Google+Search&aq=f&oq= Hani nerde BETA yazıyo ? İnsanlara bu kadar sert çıkışmamanı öneririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 emesenin yenisimi çıkmış abaav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Pluton said: irmakseverak said: napıcan yahu, ayrıca google ya yazsan msn 9, topic acmadan kocaman beta yazısını görürsün napıcan ne zaman cıkar :S boş şans bence sana http://www.google.com/search?hl=en&q=msn+9&btnG=Google+Search&aq=f&oq= Hani nerde BETA yazıyo ? İnsanlara bu kadar sert çıkışmamanı öneririm... daracıksın yani, açıl biraz ben orda google dan bak dedim edit: harassları silim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Adamı döver gibi sölemenin anlamı yoktu bence, kardeş kardeş geçiniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 heryerde beta yazıyo düzgün bakarsanız :) msnin kendi sitesinden de inebiliyo ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Pluton said: Adamı döver gibi sölemenin anlamı yoktu bence, kardeş kardeş geçiniyoruz yok öle anlasılmasın diye sonun ( :S ) koymayı denedimde olmamış galiba saldırı yazısı değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 artık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Marl0_on said: artık değil. full cıktı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Beta hala ...Full cıkmadan denemeyın sakın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Windows Live Messenger'ın ardındaki koskoca ''BETA'' yazısını keyiften kaldırdılar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 http://download.live.com/messenger burada hala beta diyor... http://get.live.com/messenger/overview burası full, ama bu da 8.5 iste :, cıktıysa indiricem hemen =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yılbaşından sonra cıkar büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Betada sorun yok.XP 32bit sistemdeyim gayet takır takır çalışıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 şu 32 bit 64 bit dalgası nedir bi türlü anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Kullananlar yorum yapabilir mi? Nasıldır yeni versiyonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Şöyle bir şey var elimde. Daha öncesinde de beta versiyonunu kullanıyordum, update dün ya da bugün geldi emin değilim. Şimdi beta mı bu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 beta deil sanirim. Yardim>Hakkinda diyince beta yazmiyor artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 shiftdelete de araştırdım hala beta ya tam cıkmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 son beta sanırım.tam sürüme bir adım kala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 full sürümü şubat ayınca çıkacak shiftdelete de okumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 nesi var bu msn 9 un? özelliği nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar