Crawler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Selam. Bir mürekkep püskürtmeli yazıcının tonerinin boyası gözüme sıçradı. Toneri açmaya kalkışınca böyle bir olay geldi başıma. Bol suyla falan yıkadım. Bir zararı var mı acaba bu tonerin? Bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Olup olmadığını bilmiyorum fakat gözyaşı gözü birçok şeyden inanılmaz bir şekilde koruyor.(Misal japon yapıştırıcısından)Ağlamanı tavsiye ederim,ağlamaktan zarar gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mavardi said: Olup olmadığını bilmiyorum fakat gözyaşı gözü birçok şeyden inanılmaz bir şekilde koruyor.(Misal japon yapıştırıcısından)Ağlamanı tavsiye ederim,ağlamaktan zarar gelmez. Zaten tepki olarak gözlerim hemen sulandı. Şu an canon'un sayfasını fellik fellik aramaktayım. Hiçbir şey bulamadım zararıyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Yanlız acele etmen gerekir,doktora gitsen nasıl olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Şunu gördüm ya rahatladım biraz sanki. of http://www.technovelgy.com/graphics/content07/eyeball-tattoo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 su anda bir rahatsizlik var mi gozunde? ki yine de bir hastaneye gitmende fayda olacaktir. goz bu, sakaya gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 dünyagöz'ü falan ara. belki açıklardır, sorunu yanıtlarlar. medline'ın da tel hizmeti olabilir belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 E o resmi görüp rahatladıysan seni rahatsız edebilecek daha kötü bişey olamaz doğru doktora :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar