viole Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 dominic said: garager, zaten mantigini(daha dogrusu mantiksizligini) anlamadigin icin durumun bosu bosuna ugrasip 7 paragraf yazamayacagim. uzgunum. :( hayırr olamaz dominic mantıksz ilan etti birini evet garager mantıksızdır evet hemen bi kitap yazman lazım senin. cabuk cabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ben birsey ilan etmedim, tipki senin gibi fikrimi soyluyorum, ha beni bilir kisi olarak goruyorsaniz ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 7 paragrafla açıklayabilecek güçtesin,nasıl anlayamadın ? Ne zamandır hakaret etmek fikir söylemek oldu ? Hadi len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Herkesin değer yargısı kendinedir. O zaman "Uçan Spagetti Canavarı"na laf edersen seni de öldürürler ve bu senn görüşünle meşru olur. Çünkü değer yargılarına dokunmuş, laf etmiş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 sen nasıl inananların birşeyine(!) saygı göstermiyosan. birininde sana saygı göstermemesini yadırgama bence. işte saygı. tamam keselim inanmayan birinin kafasını al tamam bizene o zaman dimi. dfdf ARTIK MODASI GEÇTİ BU ATEİSTLİK ÜZERİNDE PRİM YAPMANIN YENİ ŞEYLER BULUN.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Tamam saygı göstermezsin ama öldürmek, asmak, kesmek ruh hastalığına işaret eder bence. Direk söylüyorum işte "inandığıma inanmıyo, inanmadığını belirtmesi de saygısızlık, ona göre "fiction" olan kitabı yakması büyük hakaret, öldürelim" diyen biri ruh hastasıdır. Gerekirse ban çakın abi öyle yani durum bu, sorry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 gerçekten inanmayan biriyle bunu bu şekilde belli etmesi gerekmiyor. ben buna kendini kanıtlamaya calışmak derim. o adamda fazla yaşamaz ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 İnananlar çıkıp her tarafa Cami kuruyorlar, sabahın 4ünde uyanmak istemeyenleri de , inanmayanları da davulla uyandırıyorlar bunlar normal oluyor. İnanmayan biri inanmadığını belirtince anormal oluyor? OK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ben burada hic birseyi, inanci, inancsizligi savunmuyorum... bu video'yu hazirlayan adami, ya da ona "Eat shit" diyen adami da savunmuyorum. Sadece bu durumun arkasinda ki mantiksizligi ve buna kizarak adama kazandirdiginiz tatmin duygusunu gozler onune sermeye calisiyorum. Bu adama "eat shit" diyen adam bariz bir sekilde zaten duruma vakif, tamamen kizdirmak uzerine bir hareket yapmis, ie. Troll. Bu adam bunun uzerine, adama geri flaming'e gecip, defansini hazirlamadan video kaydetmis. Sizde bu video'yu izleyip, sinirlenmis, kizmis ya da ajite olmus ve retaliate etmeye calisiyorsunuz. henceforth, trolls trolling trolls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 belirtmek ayrı bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ama nilep cogunluk denen bişi var şuan müslümanlar cogunluktur türkiyede madem demokrasi. cogunlugun dediği söylediği şeyler doğrultsunda yapılr herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ya niye bu kadar korku var içinizde ?= Bende müslüman değilim.Vuralım derken gerçekten vuralım demedim zaten öyle bir olanağımda yok.Demokrasinin ve özgürlüğün gücünede inanırım.Ama anlamadığım şey ateistim diye bu videoyu destekliyorsunuz.Herkes için konuşmuyorum.Sonra bazı kesimler galyana geliyor.Sonra ateizme cihat ilan ediyorlar. Yani paradoksa gel. Bu kadar tırsmanıza gerek yok vuralım keselimlere.Adam gitar çalıyor youtube'a yüklüyor videosunu vururum,s...erimli yorumlar geliyor.İnternet alemi,insanlar 2.yüzlerini ortaya çıkartıyor. Korkmaya gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 viole said: şimdi o adamın kafasını tutup delip kesip biçip blender da muzlu bi karışım yapsam beni satanist olarak ilan ederler. yok suçlu ilan ederler. hapse girersin. bir de müslümanları sapık ilan ederler. said: şimdi ben senin kafanı kesip blender la doğrasam bu benim için büyük bir zevk olur sdfd cnkü ben inanan biriyim.! bilmem anlatabildmmi 8-) kaç yaşındasın sen. had git bir kantır falan oyna. beceremiyorsun bu tartışma işlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 dominic said: ben burada hic birseyi, inanci, inancsizligi savunmuyorum... bu video'yu hazirlayan adami, ya da ona "Eat shit" diyen adami da savunmuyorum. Sadece bu durumun arkasinda ki mantiksizligi ve buna kizarak adama kazandirdiginiz tatmin duygusunu gozler onune sermeye calisiyorum. Bu adama "eat shit" diyen adam bariz bir sekilde zaten duruma vakif, tamamen kizdirmak uzerine bir hareket yapmis, ie. Troll. Bu adam bunun uzerine, adama geri flaming'e gecip, defansini hazirlamadan video kaydetmis. Sizde bu video'yu izleyip, sinirlenmis, kizmis ya da ajite olmus ve retaliate etmeye calisiyorsunuz. henceforth, trolls trolling trolls. bu ne biçim bi yazıdır ya. flaming eat shit troll vsvs hiçbişi anlamadım türkçe konuşun arkadaşlar neyi ıspatlamaya calışıyosunuz siz. iyimisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 we suck@ speakin' the language you just mentioned, muslimbird Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Rahan said: viole said: şimdi o adamın kafasını tutup delip kesip biçip blender da muzlu bi karışım yapsam beni satanist olarak ilan ederler. 8-) kaç yaşındasın sen. had git bir kantır falan oyna. beceremiyorsun bu tartışma işlerini. kusura bakmayın bn sizin gibi insanları kücümseyici yorumlar yapamıyorum onun içn tartışma işlerini beceremiyorum. lafı neresinden okuduysanki hala egoist yaklaşıyosun sn hiç girme bu tartışmalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 viole, konuya vakif degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Ya bu videoda ateistleri öldür demiyorlarki sadece saygısızlık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 @Garager: Ya şu var ki inanmayınca o kitap benim için fiction oluyor, tek bir kutsal değeri olmayan kurgusal bir eser. E biri Harry Potter'a laf edip yaksa yada işte Otostopçunun Galaksi Rehberi'ni falan sorun etmezler. O zaman bunu da etmeyecekler çünkü o kitap onlar için kutsal, videoyu yapan için değil. Dolayısıyla yaptığının Harry Potter kitabı yakmakla farkı yok. Videoyu savunmak değil de böyle insanları suçlamanın saçmalığından bahsediyorum. İnancınız bunları görünce sarsılıyorsa sorun zaten sizdedir. Sarsılmıyorsa sadece sinirleniyorsanız, izlemeyin yani olsun bitsin ben açıp STV izlemiyorum sürekli. Yine de öldürmek istiyorsanız, ruh hastasısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 dominic said: viole, konuya vakif degilsin. değilim evet cnkü inanan biri olarak o video sinirlerimi bozdu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Benim inancım yok. Ama inancım olsaydıda sarsılmazdı.Ama malesef müslümanların çoğunluğu eğitimsiz insanlar.Madem sen eğitimli bir insansın ne gerek var bu insanları kışkırtmaya provoke etmeye... Aslında bu videoyu sizinde kınamanız gerekli. Ne kadar çok bu tür videolar olursa o kadar çok aha hristiyan bu aha ateist bu aha budist bu cihat gibi laflar duyarsın. Saygı meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 viole said: dominic said: viole, konuya vakif degilsin. değilim evet cnkü inanan biri olarak o video sinirlerimi bozdu! cnm ya kıyamam. yumurta kırdım yermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 La eğer sizin dediğiniz gibiyse hani Allah falan yoksa kurtaracaksınızda, Eğer varsa ne b.k yiyeceksiniz öldükten sonra merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 sçş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 papadapulos said: viole said: dominic said: viole, konuya vakif degilsin. değilim evet cnkü inanan biri olarak o video sinirlerimi bozdu! cnm ya kıyamam. yumurta kırdım yermisin? ahhaha cok komik ahhaha +1 rep süper bi kücümseme aferin ulan bu şekilde seni 1k madalyası bekliyor. devam devam.. uğraşamıcam by o diilde Efrasiyab said: La eğer sizin dediğiniz gibiyse hani Allah falan yoksa kurtaracaksınızda, Eğer varsa ne b.k yiyeceksiniz öldükten sonra merak ediyorum. dfgdfdfd son nokta derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar