Garager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Bu kadarda saygısızlık olmaz.İnançsız biri olmama rağmen böyle bir şeyin yapılmasını kınıyorum.Vurulması bile toplum için yararlı olur bu adamın. http://www.youtube.com/watch?v=PFHVRR4YQwA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Garager said: Bu kadarda saygısızlık olmaz.İnançsız biri olmama rağmen böyle bir şeyin yapılmasını kınıyorum.Vurulması bile toplum için yararlı olur bu adamın. atma len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Beni çözdün rahan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 1-)bize ne 2-)bakirkoydeki delileri de izleyip aboov malzeme avr diye kosuyormusun? 3-)gerizekalida olsa insanalrin yasamaya hakki yokmu? 4-)ateistlere sovup duran ve her firsatta oldurulmeleri mustahaktir diyen bir dinin kitabini yaktigi icin bir ateisti "inanca saygi duymuyor!!!!" diye sucliyabilirmisiniz falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 şöyle salak salak adamların videolarını koyup prim yaptırıyorsunuz. zaten kapatırlar yine youtube u. (kapalı değilse daha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bir kitabın tarihi değeri olmayan bir kopyasına kutsiyet yüklemek inanmayan biri için olası bir şey değil. orda "lise milli tarih 2" kitabını kesip biçse dokunmuyor da şimdi yaptığı dokunuyorsa; biraz durup özeleştiri yapmak gerekir "niye bir kişi benim kutsal addettiğime benimle aynı bakmıyor diye çıldırıyorum hatta ölüm fermanı çıkartıyorum" gibi gibi.. ayrıca bu özeleştiriyi yapabilmek için inançsız olmaya da gerek yok, aklı başında olmak yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Rahan said: bir kitabın tarihi değeri olmayan bir kopyasına kutsiyet yüklemek inanmayan biri için olası bir şey değil. orda "lise milli tarih 2" kitabını kesip biçse dokunmuyor da şimdi yaptığı dokunuyorsa; biraz durup özeleştiri yapmak gerekir niye "bir kişi benim kutsal addettiğime benimle aynı bakmıyor diye çıldırıyorum hatta ölüm fermanı çıkartıyorum" gibi gibi.. ayrıca inançsız olmaya da gerek yok bunu yapmak için. aklı başında olmak yeter. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 blender a tapanlar neyapsin peki HAAAAAA? mafetti lan blendir i totos kellesi alina! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Viktor said: blender a tapanlar neyapsin peki HAAAAAA? Akıl hastanesine yatsın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bu ne of lol gereksiz ötesi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 muzlu süte bal katmamasına çok kırıldım öyle içilir mi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 oha zındık kaynıyo burası ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Benim kutsalıma saygı duymuyor, o zaman öldürülmeli denen zihniyet ruh hastasıdır. Saygılar. PS: İnanmayan birinden inananın kitabına "saygı" göstermesini beklemek saçmadır, komiktir, hele ki bu kitap inanmayanların öldürülmesine yönelik laflar içeriyorsa o kişiden buna "saygı" göstermesini bekleyemezsiniz. Ona göre o kitap fiction'dır. Bu da inanmadığından doğaldır. Fiction olduğunu söylediği için bile öldürülmesini isteyenler çıkıyor, onlar da ruh hastası. Ayrıca Harry Potter serisinden pek bir farkı yoktur onlar için, e Harry Potter kitabı yakılınca öldürmüyorsanız ama kutsal kitap yakılınca öldürüyorsanız, yine sorun sizdedir. Ohh, döktüm içimi dsfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 snape dumbledore u olduruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 oha zındıklar beni delilikle suçluyor ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 trolls trolling trolls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Dumbledore gay, yani kafir mutlaka ölmelii!!11bir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 rock, paper, scissors, lizard, Spock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 aha bide troll olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 allah yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 garager, zaten mantigini(daha dogrusu mantiksizligini) anlamadigin icin durumun bosu bosuna ugrasip 7 paragraf yazamayacagim. uzgunum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 tek cümlede mantıksızlığımı anladığına göre 7 paragraf değil 1 cümledede açıklayabilirsin aslında. Geliştir kendini ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Rahan said: bir kitabın tarihi değeri olmayan bir kopyasına kutsiyet yüklemek inanmayan biri için olası bir şey değil. orda "lise milli tarih 2" kitabını kesip biçse dokunmuyor da şimdi yaptığı dokunuyorsa; biraz durup özeleştiri yapmak gerekir "niye bir kişi benim kutsal addettiğime benimle aynı bakmıyor diye çıldırıyorum hatta ölüm fermanı çıkartıyorum" gibi gibi.. ayrıca bu özeleştiriyi yapabilmek için inançsız olmaya da gerek yok, aklı başında olmak yeter. şimdi o adamın kafasını tutup delip kesip biçip blender da muzlu bi karışım yapsam beni satanist olarak ilan ederler. insanların değer yargılarına dokunarak bu şekilde prim yapan insanlar pek fazla yaşamıyor zaten. örneğin: ingilterede Hz.Muhammed'in karikatürün yapan adamın kafasına sıkmaları gibi. şimdi ben senin kafanı kesip blender la doğrasam bu benim için büyük bir zevk olur sdfd cnkü ben inanan biriyim.! bilmem anlatabildmmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 kuranı kerim öğütüldü araplar panikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bu cumlenin arkasinda ki, kurdugun mantigi akisini aciklarsan gercekten sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar