Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 demin 3 aylık account aldım 7 dolara. mailime sadece bir şifre geldi, onu yazıp direkt accountsuz dl yapabiliyorum fakat ödeme yaparken üye olmuştum bir de, o üye+şifre ile login olamıyorum siteye. nedir olay bilen var mı acaba? edit: site, premium ve kayıt olurken açılan account hepsi farklıymış ahah, korktum bi an ruslardan forumlarından öğrendim sonra olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bu arada iyiymiş site 1.2mb/s şu an :p eğer hep böyleyse 3 ay 7 dolar efsane fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 her dosya bulunuyor mu? + dosyaları nereden araştırıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bende aldım bi tane 3 aylık ne zmndır aradıgım dosyayı buldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 search'ünü nerden yapıyorsun bunun bakalım neler var neler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 search sitesi var mı bilmiyorum valla ben, sadece güncel şeyleri bloglardan bakıp dl ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 irfree.com'da her dosyaya ekliyolar linklerini, iyi sitedir irfree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 yeni 3 aylık aldım, güncel şeyler tamam da birkaç yıllıklar zor bulunuyor google searchle falan, şifreli, rusça, vs çıkıyor. sadece vip-file'a özel bi site neyin yok değil mi halen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 benim sitede (7indir.com) vip-file.com 'a upload edilen biçok dosya var ordan bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar