Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 lan ne uyduruk bir parti idi bu haliç üniversitesinin partisi arkadaşlarla gittik o ne demet akalın üstüne dünyaca ünlü diye kakalanan adını ilk defa duydugum osurarak daha güzel müzik yapacagımı idda ettigim bi DJ lanet olsun diyorum sadece..
Syn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 hey dostum şu kahrolası kıçını kaldır yoksa federaller bizi enselicek, lanet olası aynasızlar
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 haram parayla partiye gitmişsin dostum
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Netcafe said: lan ne uyduruk bir parti idi bu haliç üniversitesinin partisi arkadaşlarla gittik o ne demet akalın üstüne dünyaca ünlü diye kakalanan adını ilk defa duydugum osurarak daha güzel müzik yapacagımı idda ettigim bi DJ lanet olsun diyorum sadece.. dj tiestoydu len o :)
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ne diestosu be :S DJ tankut diye ilk bi adam cıktı sonra DJ u2 mudur nedir allah cezasini..... öff öff .... haram insanin kendine yakışanı giymesidir..
Voys Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 haliç üniversitesinin nesi güzelki? 1 tane güzel bişeyini söyleyin kaydımı oraya aldırıyım
Öne çıkan mesajlar