Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 lan ne uyduruk bir parti idi bu haliç üniversitesinin partisi arkadaşlarla gittik o ne demet akalın üstüne dünyaca ünlü diye kakalanan adını ilk defa duydugum osurarak daha güzel müzik yapacagımı idda ettigim bi DJ lanet olsun diyorum sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 hep günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 hey dostum şu kahrolası kıçını kaldır yoksa federaller bizi enselicek, lanet olası aynasızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ayıp etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 DJ'in adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 haram parayla partiye gitmişsin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Netcafe said: lan ne uyduruk bir parti idi bu haliç üniversitesinin partisi arkadaşlarla gittik o ne demet akalın üstüne dünyaca ünlü diye kakalanan adını ilk defa duydugum osurarak daha güzel müzik yapacagımı idda ettigim bi DJ lanet olsun diyorum sadece.. dj tiestoydu len o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ne diestosu be :S DJ tankut diye ilk bi adam cıktı sonra DJ u2 mudur nedir allah cezasini..... öff öff .... haram insanin kendine yakışanı giymesidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Dj Kankut. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 haliç üniversitesinin nesi güzelki? 1 tane güzel bişeyini söyleyin kaydımı oraya aldırıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar