Dreamer. Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Merhba arkadaşlar.. 2 aydır gonzales bakıyorum ve artık sıkıldım satmak istiyorum ankarada ilgilenen varsa pm atsın lütfen... Özel fanus yaptırdım 100cmx60cm yükselik olarakda 35cm 6 tane gonzels 2 tane suluk bi tane dönen çarkı var hepsini 100ytl bırakıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 pazar alanı var aşşada oraya açaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 gonzales ne? resim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 valla ben alırdım hacı, ecaip heyvan barınağına çevirmek istiyorum evi da işte ben kıbrıs tayım. Not: bu arada harbiden taşınsın bence de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 fare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 "ariba ariba" diyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ısrar edersen der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Kovalayanı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 kargo ne tutar iskenderuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 kargoyla hayvanmı gönderilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 youtube da vardı, adamlar arkadaşlarını yolluyorlardı. adam elinde kamerayla arada çıkıyodu kutudan falan. hayvan ne ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 kendini kargolatcan aslında. uçaktayken çıkcan kutudan diğer kutuları karıştırıp işine yarayabıleceklerı alcan geri gircen kapatcan kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 patide hayvan satamazsin, ama anladigim kadariyla sen fanusu ve ekipmani satiyorsun, yine de pati pete tasiyorum hayvansal oldugu icin pazar alanina da bir bak istersen dendigi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar