Fin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 wow-eu'dan dl edemiyorum yarın sabaha box geliyor acaba link flm var mı dl icin :o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bi kaç tane film indir oyun paket geldiğinde oyunu yüklerken izlersin (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Oyun yüklemek sorun değilde pacth ler nasıl oluyor anlamadım. Oyunu kurdum login olmak istersen sürekli pacth lazım diyor, yapıyor, indirildi diyor, sonra yine patch diyor.. Anlamadım ne iş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 wotlk çıkmadan önce son tbc update i ve 3.0.3 ü yükledinmi?? wotlk yı kurunca 3.0.1 den 3.0.2update ini(631mb lık olan) ve 3.0.2 den 3.0.3 e yükseltme patch ini tekrardan kurman gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hallettim perşembe gunu akıyorums kitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bende kutu dgl de key almayı düşünüyorm da bnmde kafamı karıştırdı nerden indireyim vs. şu siteden en altta olan none → WotLK(3.0.1) (Full) (~7500 Mb) bunu çekip üstüne 3.0.3 e kdr olan eski TBC patchlerini yapsam sorun çıkar mı ? sormamın sebebi oyunu baştan silip kurucak olmam ve elimde classic ,tbc cd leri yok baya uğraştırır problem olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar