pogodi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 oha yalnız utku sevgilim olsan cidden ayrılmıştım bu kadar naza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 cümlenin kalıbı öle.. örflerimizde, ananelerimizde böle yer alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 yuh be geçen ay evlenioduk, kır düğünü planları yapıoduk.. sevgilim olsan zaten seni affetmemi gerektirecek bişey yapamazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 uu sert çocuk dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 [large]BURDAN ZOR OLUYOR MSN VARSA VERSENE, ÖZELİME AT BURAYA YAZMA[/large] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 özel bi muhabbet dönmüş burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 harbi msn'e gitsenize burası forum. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 öle olsaydı biz de bulaşamazdık ama. bulaşmamıza izin veren ve eğlencenin parçası olmamızı sağlayan tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz. esen kalın efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 gittik zaten. bu bahaneyle kızın msnini aldım lan of süper bişey bu paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 utku üç kere msnden slm verdim almadın şerefsiz. *küfür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 oha fede neden bende offline o zaman? yoksa! *küfür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 şimdi değil lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 küfür etmeyin cocuga sizede bi kız msn versin konuşun sizde takmazsınız kimseyi demiii dgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 lan deme lan babam kızıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 abauvv ortam iyice dağıttı valla kendini ertem şener den sora. ben kaçem bari. ginaly kolay gelsin hocu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 böyle apansız çıkışların yok mu heycanlandırıyor vala beni. dinanın da dizinin arkasını özledim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 tam 12den vurdun beni şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 marlboronun tadımı değişmiş banamı güzel geliyo anlamadımki. ne alakası var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 di mi güzel biraz daha diz arkası lan AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 beyler bu arada wow'da priest kasıom lwl 34 oldu 45 heagrang var, 465k singolarand, 24p privel ve 25t taksim-sarıyer. ne yapayım sizce, bu karaktere 40 YTL veriolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 pt yap abi bi de gunşo kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/images/mekanimages/497.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 utku bir fenomen ya adam hem iyiniyetli hemde fırlama olabilirmi ya istisnasız msnde her ne yazarsan yaz cevap verir canı skkın olsa nete girmez canı sıkkın olsa bile bunu sana belli etmez güzel güzel konuşur bok kelimesi nerde gelir diye bişe yazsan adam akıllı anlatır sana geyik çevirir bilimden konuşur ekonomi ile ilgili bilgi verir tek handikapı msn avatarını sevmiyo oluşu her derde devadır haftada bir 15 dk muhabbet ömür uzatır böle 1 kere bile görmediğim halde 10 satır yazı yazdırabilirmi adam hatrı vardır kılına zarar gelse üzülürüm dermişemm bigün utku ile ilgili bi kitap yazmayı bile düşünmüyor değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 oha güneyliler harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar