SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Free-trial ile basliyorum. Oyunu yüklüyorum suada..Oyunla ilgili hicbi bilgim yok diebilirim. Paylasmak isteyen olursa özel msj atabilir. Tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lo-noise Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 1- Oyun inanılmaz zevkli. 2- İlk 3 ay inanılmaz sıkıcı. 3- 3. aydan itibaren bkz. madde 1 =) 4- Madem yeni başladın, Aura isimli ablanın yaptırdığı tutorial'i mutlaka bitir. Ki interface hakkında bilgin olsun. 5- Turkish Coffee isimli bir kanal var, oraya gir. Soru yağmuruna tut milleti. "Ama" tutorial'de gösterilen şeyler hakkında soru sorduğunda da cevap alabilecek bile olsan, daha sonraki önemli sorular sorabilme hakkını bu aşamada kaybetme. Dolayısıyla tekrar bkz. madde 4 XD 6- Eminim ileride hiç işine yaramayacak bi char oluşturdun oyuna giren pek çok kişi gibi. Tavsiyem, o char'la gezebildiğin kadar gez, patlayabildiğin kadar patla.. 0.0'a bile in, huzura kavuşmanın ne anlama geldiğini öğren. Trial bitince yeni acc aç. O zamana kadar ne olmak istediğin konusunda bir fikir edinmiş olursun epey.. Ona göre bir char oluşturursun böylelikle. 7- Eğer sıklıkla yaz tatillerinde gelen arkadaşlar gibi 2-3 ay oyalanmak için EVE'e bulaştıysan, oyunu sil. 2-3 ay oynanacak bi oyun değil. Hele ki ilk 2-3 ay. (Bkz. madde 2) 8- RZR'u seven toptur. İleride tecrübe edersin, ben baştan uyarayım dedim. 9- Falcon rulez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 amarr gemilerine yogunlas, pisman olmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 saolsun salak vista 20 dakika bekletti izin verim mi sorusunu sormak için özür dilemeyim evet bende başlıyorum diyim devam edim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 karşında ortalama 15-20m skill pointle insanlar olcak, bol şans dilerim :p ama para kazanma konusunda sıkıntı çekmeye ve kolayca para kaybetmeye razıysan gerçekten çok güzel oyun :) (espiri diil oyun 1.5-2 senemi yedi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 İlk 1 ay trade yap eger oyun icinde sana guvenip para verecek arkadasın varsa bu sayede kazandıgın paralarla iyi bi char. satınalabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Wwow accountumun kapanması ve kredi kartımın limitinin patlaması sonucu eve'e başladım ben de..Mining olayına yooğunlaşayım diyorum nedir tavsiyeler? Sudan çıkmış balık gibiyim şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 onerim onceki yeni basliyanlarin postlarini okumaniz :) bide yonetici arkadaslara onerim olcakti :) troll post ve newbie postlardan kurtarsinlar yaw :) tabi bazilari bu iyi diyebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 hadi troll postlar tamam da newbie postlar neden? Başlıyorum topic'i altına newbie psot olmayacak ta ne olucak? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 zaten acilan gelen konularin 60% i newbie :) neden 1 taneyle yetinilmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 birlestirilsin newbie threadler iste simple solution :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar