Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

marmara kamu ?

yav

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
yav said:
o niye o?
iü>marmara?
(bana iibf kısmı lazım)

Yok böyle birşey de, Marmara kampüs yaşamı olarak berbat. Yoksa Marmara Kamudan postayı yiyen adamları İÜ'ye yolluyorlar :P

Marmara Kamu'da arkadaşım vardı 2 sene fransızca hazırlıkta okudu, sonra "yürügitlan" dediler bir daha kalınca.

Yoksa Marmara Üni.de en azından kendi bölümüm için söyliyim, hocalar iyidir, anlaşması kolaydır, sağlam ders programları hazırlanır, hiç birşey bilmiyorum diyen adama bile bölümü hakkında yeterli bilgi birikimi kazandırılmıştır, yeni gelen sistemle de 2.5 altındaysa diploma notun ne yaparsan yap kalırsın. Ama kampüs Göztepe de dahil, bloklar yığınıdır, çime oturayım dersin, çim değil otlaktır adamların oraya yaptığı şey, ağaç başına bina düşer vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
beklemediğim bi puan aldığımdan marmara kamu'Ya muhtaç kaldım gibi bişeyler oldu. tabi tekrar girmeyi de çok düşünüyorum.

HER NEYSE, bugün gittik okula bakmaya ve epey bi hayal kırıklığına uğradım. restorasyona ihtiyacı olan çok eski bir binaya benziyor yukardaki pembe şirin bina.

güvenlikle konuştuk zaten giremedik içeri. dedik nasıl burası, dedi idare eder fsdf

zaten az öğrenci var 300 kadar falan dedi. sonra yanından geçtik pencerelerden baktık bildiğin dershaneye benziyodu.

dedim hayatta yazmam.

PEKÜÜ; şu göztepe'ye taşınma muhabbeti nedir tam olarak?? Kesin bilgilere ihtiyacım var, hayat memat meselesi :/

yok en iyisi tekrar hazırlanmak aslında onu belledim ben de, insan her zaman bir "mı acaba?" diyor.

HAA, bir de burda da denmiş; marmara kamu'yu beceremeyenleri İÜ'Ye postalıyorlar diye. Ben iü'yü çok istiyorum ki xD ÖSS'de aralarında 4 puan / 8 bin kişi fark var, açık ara iü önde yani öss'ye endekslersek.

Nası oluyor bu postalanma işi ?! iü kamu da çok kötü mü ki yaw üüh
Sosyal ağlarda paylaş

anam kamulular duysa seni boğar. tarabya kampüsü güzel bence. bi kaç defa gitmişliğim var. tarabya fransız ekolü olduğundan ötürü diğer kampüslere benzemiyor çok. tarabya kendi kendine ayrı bi dünya o açıdan. herkes (hocalar dahil) birbirini tanır. kendi iç partileri olur sık sık. yanlış biliyor olabilirim ama hocaların öğrencilerle eğlendiği nadir marmara kampüsüdür. üst bahçeden boğaz manzarası süperdir falan filan. bence tarabya güzel, ki tarabyalılar da üzülüyorlar baya taşınacakları için.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bıktım fransız ekolünden o yüzden çok önyargılıyım heralde zaten adam(güvenlik) 300 kişilik deyince kusuyodum zira 300 kişilik fransız lisesinden mezunum yetti istemem hocayı tanıdığım birlikte parti yapacağımız bir yer :P

bana göre değil buzdağının görünmeyen kısmında bi ton sebep vardır bunun için sanırım :) yoksa bişey demiyorum birçok insanın zevkle okuyabileceği bir okuldur haklısındır mutlaka.
Sosyal ağlarda paylaş

Göztepe'ye taşınma sanırım herkesin efsanesi ama kamu bu sene taşınıcak rektöre yakın bir arkadaştan duymuştum. Ayrıca iü mü daha iyi tartışmasında şunu söylemek istiyorum yurtdışına başvurduğun zaman öyle arada hiçbir fark yok...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...