4Ever Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Kendi Serverımda .flv video dosyalarını gösteremiyorum. bunun için bir bileşen kurulması gerekiyormuş acaba Adını ve nasıl kurulacagini bilen arkadaşlar varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 http://filext.com/file-extension/flv yanlış anlamışım server için soruyormuşsun burası sana yardımcı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Serverda Video olmasına ragmen video yok diyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Sorunu halletim arkadaşlar. IIS'De bir ayar yapılması gerekiyormuş Bileşen felan gerekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Açıkçası problemini de anlamadım, çözümünü de. Ama meraklandım. Konuyu açar mısın? Sunucunda nasıl göremedin flv'yi? Nasıl çözdün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 FLV Videoları gösteren bir Flash Player buldum Web sitesi için. onu calıştırdıgımda Local'de calışan Video Host'a atınca "Video Bulunamadı" mesajı veriyordu. Bir çok farklı Flash Player denedim ama olmadı. Sonra Arkadaşın Hosting'de denedim calıştı ama benim Server'da calışmıyordu. Abode kendi sitesine sorunu yazdım. Cevap olarak IIS Ayarların dan. şunları yapmamı istediler. Go to the site in question in the IIS snap-in Right click and open the properties for the site Go to the HTTP Headers tab At the bottom of said tab is a ‘MIME Types’ button which you’ll be wanting to click at this stage Add a new type with the file extension .flv and the MIME type of video/x-flv. Press however many ‘Yes’, ‘Apply’, ‘Finish’ or ‘OK’ buttons you need to get rid of it all… said: bunları yapmamı istediler. Bunları yaptıktan sonra sorun düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Flvleri encode ve decode etmek için bileşen gerekir onun dışında normal http üzerinden flv dosyaları swf flash playerlar aracılığı ile gösteriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar